Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wyglada dokładnie tak jak link nr 1.Wystarczy w googlach wpisac "author iridium"i juz masz fotke! to takie trudne?

nie znam innych siadełem o tej samej nazwie,wiec trafnosc wyszukania w googlach bedzie na pewno 100%.

a fotek staram sie nie wklejac bo najnormalniej zamulaja forum.

pzdr

Napisano

Witam. Mam te siodelko 2 miesiące. Twarde i nie jest za wygodne, słabe sa te pręty pod nim. Wystarczyła jedna wywrotka i siodełko do prostowania, masakra nigdy żadne siedełko mi sie tak nie wygianło jak te. Wygląda fajnie ale jak będe miał tylko okazje to je wymienie. Tyle odemnie

• 2 tygodnie później...
Napisano

:) Troche juz pobrykałem i moge co nieco napisac o tym produkcie. :excl:

Siodło naprawde wspaniale mi podpasowało,jest bardzo wygodne,nie za twarde,nie za miekkie.Dystans 50km czy to miasto czy teren nie robi wiekszego znaczenia,a to wazne bo waze 90 kg i wbrew wiekszosci opinim siodło powinienem miec wrecz miekkie zelowe.bzdura.Produkt authora moge polecic,wykonany jest bardzo starannie,miła w dotyku skóra,która swietnie zachowuje sie w kontakcie z galotami kolarza :lol: ,nie sciaga jak niektóre produkty gaci z tyłka. :lol:

Na poczatku zawsze sceptycznie patrzyłem na akcesoria authora,dzis moge napisac ze iridium to dobry produkt tej czeskiej fabryki :wub:

Napisano

Wg. Mnie te siodelko nie jest zbyt dobre jeżdziłem na nim ok. 2 tygodnie i musze napisać ze 4 litery mnie bolały nigdy nie przepadałem za Authorem i chyba nie będę przepadał, ale miałem kiedyś siodełko z Authora takie srebrne nie wiem jaki to model ale było naprawde dobre twarde super, a te jakoś mi nie pasuje. To by było na tyle odemnie

Napisano

Im więcej czytam sprzecznych opini (!) o tych samych produktach dochodzę do wniosku, że akurat to trzeba przetestować samemu. I to jest problem. Jak przed zakupem przetestować?

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...