Arni_King Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Witam wszystkich forumowiczów po baaardzo długiej przerwie. Ci którzy mogli mnie znać może już nawet nie korzystają z tego forum, ale Ci którzy znają i nadal tu zaglądają, będą mogli w Warszawie odwiedzić mnie osobiście. Otworzyłem sklep na Bemowie koło Carrefoura, tak więc zapraszam mniej więcej od połowy marca do serwisu. W sprzedaży znajdować się będą przede wszystkim części do rowerów miejskich, ale jeżeli chodzi o serwis, to zadbam o to, żeby niczego Wam nie zabrakło, chociażby na zamówienie, bo zamierzam nawiązać współpracę ze wszystkimi liczącymi się importerami. Oczywiście jeżeli chodzi o jakość kół, które będę Wam zaplatał, to pozostaje niezmieniona od lat, a Ci którzy śmigali/śmigają na moich kołach, mogą coś tam w tej materii dorzucić od siebie ;-) Tak czy siak zainteresowanych zapraszam do zakupów i odwiedzin. Pozdrowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni_King Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Tak na zachętę dla wszystkich Forumowiczów proponuję na hasło "Forum Rowerowe" 20% rabat na usługi serwisowe...a niech Wam się dobrze wiedzie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.