erbanceks458 Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 Witam! Mam spory problem, nie wiem jakie hamulce wybrać tarczowe mechaniczne czy tarczowe hydrauliczne na przód. Nie mam za dużo pieniędzy więc przedział jest taki od 70zł do 130zł. Co do tych hydraulicznych to właśnie nie jestem pewien czy za taka niską cenę jest sens brać. Więc bardziej wybrał bym mechaniczne tylko znowu nie wiem jakie. Czy ktoś mógłby mi poradzić czy wybrać hydrauliczne czy mechaniczne i jakie podać model. Dodam jeszcze że jeżdżę po terenie na poziomie średnio zaawansowanym.
Mod Team Maniak Napisano 4 Marca 2014 Mod Team Napisano 4 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.