cobraMC Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 Kupię kask 62cm do 300 zł. Najchętniej specialized propero II
boowah78 Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 Mam do sprzedania Kellys Rocket niebiesko-czarny za 215pln. Używany jeden sezon. http://magazyn.bikelife.pl/stories/testweek-002/kellys-rocket
kalinah Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Tez rozgladam sie za dobrze dopasowanym tej wielkosci. Mam kontakt z gosciem, do wziecia jest Endura Airshell, jeszcze nie wystawiony nigdzie. Ja nie wchodze w to, bo bialy - jak dla mnie alergia murowana:P - ale jeszcze nie zdazylam odmowic. W razie czego na PW
Mod Team Maniak Napisano 11 Marca 2014 Mod Team Napisano 11 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.