kubsonb1 Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 witam, mam mały dylemat, bo znalazłem ciekawy rower, na ramie firmy CONCEPT C2. Niestety jej nie znam i się zastanawiam czy jest coś warta. Proszę o krótkie podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Moze wrzuc spec tego roweru i cene, wtedy bedzie mozna cos wiecej powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubsonb1 Napisano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 http://allegro.pl/kolarzowka-concept-c-2-ccr3-carbon-alu-sram-rival-i4013720704.html cena: z wysyłką może zejść do 2500. Probówałem niżej, ale póki co nie chce dać się ruszyć. Ale myślę, że dojdzie do wniosku, że moja propozycja i tak jest dobra i za jakiś tydzień poda konkretniejszą cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.