Skocz do zawartości

[rower] Rockrider 8.3 roz. M

PeGie

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

W związku z zakupem Trance'a, muszę (tak twierdzi żona :D ) pozbyć się roweru na którym naprawdę dobrze mi się jeździ. Liczyłem na to że zamontuje do niego fotelik dla dziecka, ale żona stwierdziła że równie dobrze, mogę zamontować fotelik do jakiegoś crosika za 800pln ;(

Rower oczywiście nie służył do jazdy po bułki, ale również cięższego terenu niż Kampinos nie widział - generalnie szybkie przemieszczanie się po lesie i trochę asfaltów. Największe bolączki rowerku, to dwa ubytki lakieru na koronie widelca (prawdopodobnie od jakiegoś żwiru, czy innych kamyczków), oraz małe (1cm) rozcięcie na tylnej części siodełka. Widoczne starcia białego malowania na kierownicy od montowania różnych sprzętów (latarka, telefon...)

http://tablica.pl/oferta/rockrider-8-3-btwin-roz-m-CID767-ID5aRLx.html#dfc54c0f9b

Gdyby ktoś potrzebował, mogę wysłać więcej zdjęć na maila.

• Mod Team

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...