gwizdek78 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Cześć, Pytanie do Krakusów, podrzućcie proszę jakieś adresy sklepów w Krakowie, gdzie rowery nie będą kończyły się na 3 tys. zł., i najlepiej takie gdzie można się na rowerze przejechać i nikt nie będzie łaski robił, że musi coś przykręcić, czy wyregulować przed jazdą. Najlepszy byłby jakiś duży salon rowerowy gdzie będą mieli różne marki m.in. takie jak Scott'a, Giant'a, Cube'a, w cenach za rower w okolicy 6 tys. zł. Mam już upatrzone modele rowerów, ale u mnie w Tarnowie muszę zamawiać w ciemno, a jednak przed zakupem wolałbym sprawdzić czy mi rower będzie "leżał":) Będę wdzięczny za info. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Generalnie przy ulicy mogilskiej masz wysyp sklepów z rowerami, bo jest ich tam bez mała chyba z 5. Problem w tym, że właśnie zaczął się jej remont i z mobilnością może być krucho. Jak lubisz spacerować , to możesz się przejść wzdłuż ulicy i popatrzeć z tym, że tam mają chyba tylko gianta z wymienionych marek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Bikershop na ul.Czarnowiejskiej, Secesja na ul.Wielkickiej jest też sklep Specialized przy makro na ul. Zakopiańskiej i tak jak pisał kolega wyżej na ul.Mogilskiej. W bikershopie jest duży wybór różnych marek i myślę, że przejechać się można bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Na wielickiej mają generalnie ghosta, spec na zakopiańskiej to dobry sklep i profi obsługa , pełna gama rowerów swojej marki, do wyboru do koloru, niestety za takie podejście do klienta klient musi słono zapłacić, ale coś za coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal93 Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Na Jana Pawła II masz www.dobrerowery.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HTHT Napisano 4 Marca 2014 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Na ul. Stoczniowców jest salon Scott'a, na Zakopiańskiej salon Windsport (Scott) i Isport (Giant, Cannondale). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Generalnie przy ulicy mogilskiej masz wysyp sklepów z rowerami, bo jest ich tam bez mała chyba z 5 Właśnie jeden zburzyli a drugi jest podejrzanie zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommiyacht Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 podepne sie chodz bardziej chodzi mi o serwis. Gdzie w miare porzadnie zaplataja kola ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Cyklo Centrum ul.Wileńska 3 Jarek to stary wyjadacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommiyacht Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 poczytalem trochu, i na jednym forum krakowskim znalazlem info ze faktycznie jest tam owy Jarek, tylko ze on prowadzi sklep, natomiast serwis jest niekoniecznie najszczesliwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Podejdź do sklepu i porozmawiaj w 4 oczy a nie na forum ludzi pytaj bo ile ludzi tyle opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommiyacht Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 wybieram sie dzis. Powiedzialbys jeszcze czy wiesz albo zakladasz ze maja tam swoje szprychy/nyple i jest jakis wybor ? (rozne grubosci, kolory srebrne lub czarne, stalowe lub alu itd ?) Pytam bo nie mam swoich a nie chcialem w ciemno kupowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Z tego co wiem to tak mają, kolega prowadzi serwis i tam się zaopatruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Cyklo Centrum ul.Wileńska 3 Jarek to stary wyjadacz. Potwierdzam, zawsze u niego zaplatam. Jarek to solidny gość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal93 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Ja zaplatałem w Mbike - koła dość masywne, ale nawet jeszcze nie byłem dociągać szprych a mają 10kkm;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akarka Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Ja trochę z innej beczki... w którym sklepie w Krakowie jest duży wybór odzieży rowerowej, plecaków, rękawiczek i tego typu akcesoriów. Byłam dzisiaj z Intersporcie w Galerii Bonarka i bardzo marnie...Chcę pomierzyć trochę ubrań, zorientowa się w rozmiarówce coby wiedzieć co zamiawać on-line. Rower już mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory34 Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Zobacz tu : http://sporto.com.pl/ mają niezły wybór ciuchów,buty,kaski i inne akcesoria. Pozdrawiam Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertLange Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Takiego wyboru rzeczy dla kolarzy i w jakości od średniodobrej do wysokiej to nie widziałem nigdzie, tylko w Berlinie. Do tego można kupić w każdym wymyślonym kolorze ubrania, okulary, kaski itd. I goście czują temat bo widać, że sami jeżdżą to doradzić umieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Jeśli chodzi o ciuchy to zajrzyj na Czarnowiejską do Bikershopu, ceny na pierwszy rzut oka średnie ale jak już kupujesz to rabaty niezłe dają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucher Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ja trochę z innej beczki... w którym sklepie w Krakowie jest duży wybór odzieży rowerowej, plecaków, rękawiczek i tego typu akcesoriów. Byłam dzisiaj z Intersporcie w Galerii Bonarka i bardzo marnie...Chcę pomierzyć trochę ubrań, zorientowa się w rozmiarówce coby wiedzieć co zamiawać on-line. Rower już mam... Mikesport.pl - generalnie nie mają tam sklepu, ale można odbierać osobiście. Dość fajny wybór ciuchów np. Endury mieli też w isporcie na Zakopiańskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baranski Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 NIE POLECAM sklepu na ul. Długiej. Ceny są 2-3 RAZY wyższe niż Bikershopie (który do najtańszych nie należy), do tego rewelacyjnie wykorzystują niewiedzę klientów wciskając im 2 razy tyle niż by chcieli. Przykład z przedwczoraj: Chciałem kupić oś przednią 9 mm, to facet powiedział, że za najtańszą oś + konusy zapłacę ok 40 zł, więc on mi poleca już kupić całą piastę za 50 zł i "pozamieniać wnętrzności". Oczywiście grzecznie podziękowałem i pojechałem do Cyklocentrum gdzie kupiłem oś z konusami za 9 zł! A tak z ciekawości sprawdziłem: w cyklocentrum piasta deore kosztuje 33 zł! Przykładów mam jeszcze kilka, chodziłem tam bo mam najbliżej lecz jeszcze nie udało mi się tam nic kupić. W każdym razie po tej "radzie" z piastami stwierdziłem, że już tam nie pójdę, więc na wszelki wypadek przestrzegam innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Na długiej to mas na myśli który sklep? U Miśka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertLange Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 To ja się od razu przyznam, że napiszę o Cyclocentrum na Wileńskiej dobrze nie tylko dlatego, że nie robią człeka w balona i się znają na rzeczy, ale tyle razy i tyle lat tam kupowałem, że sprzedający - Jarek to już mój dobry znajomy. A jeśli chodzi o ubranie na rower to Jarek mnie właśnie odesłał kiedyś i też i ich mogę polecić jako najlepiej zaopatrzony sklep sportowy dla rowerzystów i triathlonistów w Krakowie sporto.com.pl/ I też od razu się przyznam - wprawdzie nie znajomi, ale pogadaliśmy już nie raz. Jak będę znów, pokażę posta ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Mnie się osobiście bardzo podobają rowery jakie mają w ofercie w Perfect Sport – domenasportowa.pl. Tutaj kupiłem sobie szosówkę i synowi rowerek dziecięcy, of corse wszystko z akcesoriami – kask, ochraniacze. Rowerki mają porządne, z dobrych części, nie jest to jakaś tandeta na dwie przejażdżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Polecam Ci najpierw ogarnąć ofertę sklep.revor.pl. Jeżeli coś już wybierzesz, to się zgłoś do ich sklepu stacjonarnego w Krakowie (mają 3 różne lokalizacje) i przetestuj asortyment. Ten sklep specjalizuje się w rowerach i nartach, a także ich naprawie. Jeżdżę w maratonach rowerowych i naprawiam u nich sprzęt od około dziesięciu lat. Według mnie serwisanci niezawodni. Mają wielu klientów, dlatego schodzą z ceny, kiedy trzeba. Rekomendacja 100%. Zresztą sam się przekonasz. Pozdrawiam, Adrian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.