BikerLight Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Proponuję także dopisek nad avatarem - "Czeski łącznik" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Marca 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Nawet nie głupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 niekoniecznie, bo jak ruskie do nas wejdą to go pierwszego skasują, że niby szpieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 i będzie czeski film..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 niekoniecznie, bo jak ruskie do nas wejdą to go pierwszego skasują, że niby szpieg Aj tam wejdą, szabelką machniem i nawet guzika nie oddamy, rzucim nasze szkopskie czołgi w kontratakt i Inflanty Panie odbierzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Witam ponownie. Można już składać zamówienia? Beskidek ty jesteś ze szczecina? Do kiedy są zbierane zamówienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 chłopie masz temat założony.. przeczytaj posty w tym temacie to sie dowiesz gdzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Nie lepiej byłoby napisać to na początku tematu? I co jakiś czas aktualizowac? No to może zamiast spamowac wyslalbys mi informacje na pw i usunąłbym post Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 23 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Odsyłam do wątku gdzie wisi aktualny status i informacje na końcu wątku: http://www.forumrowerowe.org/topic/153094-wwwkupkolocz-zakupy-grupowe-terminy-wysylka-koszty/page-6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Marca 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 W pierwszym poście przeca wszystko wyraźnie napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 i Inflanty Panie odbierzem jak to odbierzem? a skąd to ja będę brał tanią ropę? No to może zamiast spamowac a cóż to u Pana język taki cięty się zrobił? Ja to bym uważał bo sam pchasz się na listę spamerów, nie czytając w całości tematu.P.S. może skończymy wszyscy z tym OT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 @beskidek sroko napisałeś w tym 2gim temacie, że paczka bedzie u ciebie kolo wtorku to nie szło by troche wczesniej tych paczek powysyłać ?? np czw albo piatek ? Wiem , że masz też swoje zycie ale kto pyta nie błądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goorgoo23 Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Hehe @szewka co Ty taki niecierpliwi ;P Żartuje, też zaglądam co chwile wolną na forum i patrze czy przypadkiem Piotrek nie zamieścił info że paczki już przepakowane i zaraz leci na pocztę rozsyłać ;-) Ale spokojnie, uzbrójmy się w cierpliwość. Napisał że dystrybucja będzie po 31 marca, to niech tak będzie. A w prima aprilis będzie nas trollować że paczka zaginęła czy coś ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 @szewka, jako przyszły lekarz stwierdzam u Ciebie chroniczne deficyty cierpliwości, które ulegają nasileniu z każdym dodatkowym bodźcem odnoszącym się do zamówienia Proponuje dla Ciebie receptę na: zmianę stylu życia. Mniej przed kompem, a więcej aktywności fizycznej albo psychicznej( a nuż, chcesz się odchamić?) Z drugiej strony fajnie że pytasz, ot, taka motywacja dla mnie do działania. Absolutnie dołożę wszelkich starań, żeby to wysłać jak najwcześniej. Ot, pobawię się w pakowanie tego w przerwie poobiedniej, albo pokolacyjnej Z trzeciej strony, w tym tygodniu poprawka z medycyny ratunkowej, nie chcesz chyba, że (odpukać!!!) jak trafisz na mnie w karetce, to nie ogarnę, co z Tobą zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 aktywnosci mam duzo bo chdze na silke 4 razy w tyg bo przygotowywuje sie do testow sprawnosciowych do szkoly policji. taze wiesz albo przesylka jutro u mnie albo cbś nasle na ciebie i w ogóle taki zarcik i w ogóle. nie chcialbym zeby ktos mnie postrzegal jako chama ,poprostu z natury jestem niecierpliwy. :/ przepraszam jesli kogos przez to urazilem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Beskidek kiedy następne zakupy ? Chciałem łyknąć Rebę i pytam dlatego Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 13-16 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Uu to trochę późno. A wysyłki od Ciebie kiedy ? Jak możesz napisz mi na pm ile by wyszła Reba dual air z 2012 jest na wyprzedaży. A ile solo air zc tego roku Ups myślałem że to Beskidek napisał. :lol::lol: Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 hehe nic nie szkodzi ..nie wiadomo jako kurs bedzie ale ja przeliczam zawsze ok.0,164 -moze wyjsc mnie moze troche wiecej ; a co do wysylki- czeka sie kolo 1-2 tygodni bo przeciez beskidek tez ma swoje zycie -np. studia medycznektore do latwych nie naleza napisane z samsung galaxy mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 No wiem że ma ciężkie studia. A ile mniej więcej wysyłka z Czech i od niego razem wychodzi ? Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goorgoo23 Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Beskidek pobiera 15zl za przesylke i w tym liczy juz koszty pudelek i tasm do zapakowania paczki. Wszystko masz opisane w tym temacie http://www.forumrowerowe.org/topic/153094-wwwkupkolocz-zakupy-grupowe-terminy-wysylka-koszty/?view=getnewpost :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 hehe nic nie szkodzi ..nie wiadomo jako kurs bedzie ale ja przeliczam zawsze ok.0,164 -moze wyjsc mnie moze troche wiecej ; a co do wysylki- czeka sie kolo 1-2 tygodni bo przeciez beskidek tez ma swoje zycie -np. studia medycznektore do latwych nie naleza napisane z samsung galaxy mini up. byłem po szkole zobaczyc w kantorze kurs i obecnie (przynajmniej u mnie) jest 0.159 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Takie małe info, pomijając to, co było napisane we wzorze: Do 13 kwietnia czekam na oferty od każdego z Was, według rozpiski ze wzoru. 14 wysyłam maile z wyceną zamówień z kursem brutto = kurs netto poniedziałkowy + amortyzacja(paliwo, pakowanie) 15-16 kwietnia - do środy 16 kwietnia włącznie, do 23ej godziny otrzymuje od Was potwierdzenia przelewów. Kurs netto dla wszystkich zainteresowanych, na którym ja się opieram: http://www.bankier.pl/inwestowanie/notowania/waluty/currency.html PS. MARCOWA PACZKA WŁAŚNIE NADJECHAŁA!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 @beskidek wrzucisz zdjęcie jak ona wygląda ? bo chyba jeszcze nie widziałem takiej duzej paki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Nie wiem, czy znajdę czas Spróbuję, ale nic nie obiecuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.