NEX Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 coś temat przycichł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBowiec97 Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 coś temat przycichł Hm, może mamy święta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Niektórzy widocznie nie mają, bądź uważają ze inni to tzw. Nolife'y i sa na każde zawołanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 "Okazałego zajączka, mokrego dyngusa, błogiego leniuchowania, zdrowia i szczęścia życzy Beskidek! Nie lękajcie się, zamówienie ma się dobrze!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBowiec97 Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Niektórzy widocznie nie mają, bądź uważają ze inni to tzw. Nolife'y i sa na każde zawołanie Puklus niestety, ale dokładnie tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEX Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Niektórzy widocznie nie mają, bądź uważają ze inni to tzw. Nolife'y i sa na każde zawołanie no life'm nie jestem ,jednakże przyznaję ,że wszedłem rano spojrzeć czy coś się ruszyło . i święta obchodzę ,więc proszę bez takich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Panowie to nie mordoksiążka by co 15 min sprawdzać a jak jest luka to siać zgrozę tak sobie pomyśl, chłopina studiuje ... coś tam medycynowatego, a to nie jest łatwy kierunek, dodatkowo święta, a dodatkowo jeszcze milijon pińcet osób jak sępy siedzi nad nim i jeden przez drugiego wciska łeb czy już a może teraz ... no i jeszcze trzeba odpowiedzialne podejść do zakupów etc ... a czas ... a chwila wolnego na zacny złoty trunek ? żeby sie nażreć jak świnia bo przecież sa święta ... na to trzeba czasu. I sie dziwić ze każdy w pracy ma szefa sku######a ja nawet po koleżeński ludzie innym żyć nie dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 polać mu bo dobrze gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzba6 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 mam pytanie jak to wyglada z platnoscia? ceny maja fajne, przelew sie robi, czy przy odbiorze czy jakis paypal ? wiadomosci sa po czesku, google translate niby daje rade, ale nic co wyglada jak nr konta nie znalazlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalinah Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Jesli chodzi o zakupy grupowe wierzba6, to zacytuje zacniejszych tutaj, jesli pozwolisz Tutaj można pytać o produkty owego sklepu i prowadzić dyskusję na wszelakie tematy związane z zakupem wysyłką etc odnośnie tego sklepu. Jak składać zamówienia znajdziecie http://www.forumrowerowe.org/topic/153094-wwwkupkolocz-zakupy-grupowe-terminy-wysylka-koszty/ tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzba6 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 nie chodzi o grupowe, tylko solo zamowienie, ale pytanie do tych co juz tam ogarniali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Nr. konta chyba podany jest przy zamówieniu. Wysyłkę darmową dostaniesz chyba od 10000 CZK chociaż różnie to bywa. Wiesz... najlepiej kontaktuj się z Beskidkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzba6 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Juz mu puscilem pw, jakis nr dostalem ale format jest taki ze moj bank tego nie przyjmuje w zaden sensowny sposob:) poszedl w ruch google translate i zobaczymy co odpisza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalinah Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Nie spodziewalabym sie za duzo po tlumaczu googla w tym przypadku, przynajmniej nie ja Co do numeru rachunku, to proponuje co innego: juz przeklikniete na v. EN . Poczytaj co i jak wprowadzic, a potem wejdz na kalkulator numeru IBAN. Chodzi o to, ze i Czechy, i Slowacja nadal czesto uzywaja starego typu formaty przy numerach bankowych, trzeba to przekonwertowac, zeby poszlo normalnie. To, co dostaniesz jako wynik na tym kalkulatorze, powinno juz byc bardziej "do ludzi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzba6 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Super!!! Teraz juz chyba ogarne:) po ilosci zamowien chyba nie musze sie obawiac ze wplace i mnie wykiwaja co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalinah Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Tu juz niejedno zamowienie stad poszlo, w sensie nie tylko grupowo, ale w ogole od bywalcow FR. Pewnie byloby slychac, gdyby jakies halo do Czechow bylo na negatyw W kazdym razie, jesli chodzi juz koniecznie o tlumacza;] to mozesz powalczyc z Regulaminem - Warunki handlowe. Na ich stronce w menu poziomym na ciemnym pasku, przedostatnia zakladka "Vse o nakupu" to odpowiednik FAQ. I tam jak wejdziesz, to przedostatni link "Obchodni podminky" to wlasnie regulamin. Aha, platnosc przy odbiorze tez maja, kwestia gustu i wyboru=P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzba6 Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Zaplacilem zobaczymy:) a ile srednio paczki ida z czech? Dlugo czekaliscie na paczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Zazwyczaj trochę schodzi, coś za coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzba6 Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 True:) a to troche to 2 tyg? Miesiac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 1. Witam po Świętach, przepraszam za długą nieobecność. Sprawy rodzinne, jak to dobrze, że znowu mam od nich spokój na 2 miesiące... 2. Żyję i pilnuję sprawy. Zamówienie jutro wyjeżdża do Cieszyna. U mnie będzie dopiero koło wtorku, 29 kwietnia. To oznacza, że paczuszki dotrą we Wasze ręce dopiero koło 7-8 maja. 3. Właśnie zalałem piwem laptopa, więc pełen kontakt z Wami odzyskam za parę dni. Ach te uroki podróży na 650km... Dobrze, że to ostatni roczek. 4. Bardzo dziękuję wszystkim za zainteresowanie tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 maaaj przesylki i maturyyy :/ jak tu pogodzic ?? Dzieki za info Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalinah Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Właśnie zalałem piwem laptopa, więc pełen kontakt z Wami odzyskam za parę dni. Ach te uroki podróży na 650km... Piotr, to mu tu Twoje winnismy zdrowie za cale zamieszanie wypic:] Co do odleglosci, to moze nie jest pocieszenie, ale spojrz na to tak:: moglo byc .. jeszcze wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEX Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ja jutro będę opijał ,wkońcu zakończenie roku Dobrze słyszeć ,że wszystko w porządku teraz już mogę spokojnie czekać , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzba6 Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dzis nadali paczke wiec bardzo szybko bo przelew puscilem wczoraj rano w sumie, teraz pytanie jak dlugo to bedzie szlo:) jak na razie bardzo pozytywnie, i jezyk nawet taki do zrozumienia bez translatora w miare:) jedyne co to banki dymaja strasznie za przelewy zagraniczne ale nawet z tym wychodzi tanio takze zle nie jest:) A ze sie na przyszlosc zapytam, jak robicie zamowienia grupowe to macie jeszcze jakas znizke albo co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mersault Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Witam, Jako, że jest to mój pierwszy post na forum chciałbym Wszystkick serdecznie przywitać. Chciałbym zapytać czy znany jest przewidywany termin następnego zamówienia grupowego? Dzis nadali paczke wiec bardzo szybko bo przelew puscilem wczoraj rano w sumie, teraz pytanie jak dlugo to bedzie szlo:) jak na razie bardzo pozytywnie, i jezyk nawet taki do zrozumienia bez translatora w miare:) jedyne co to banki dymaja strasznie za przelewy zagraniczne ale nawet z tym wychodzi tanio takze zle nie jest:) Wierzba6 mógłbyś opisać jak realizowałeś prywatnie zamówienie z Czechami? Jak za to się zabrać, jakim językiem się komunikowałeś, czy przesyłka była free, jak dokonać płatności. itp. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.