Pinio46 Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Czekaj na wyprzedaże np w sherpie. Ja wyrwałem w styczniu za 180 pln Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Witam czy ktoś składał zamówienie przez internet i odbierał części osobiście?Zamierzam wybrać się po świętach po klamoty i nie wiem czy wszystko będzie jak teraz złoże zamówienie i napiszę że będę 22.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Witam! Przepraszam wszystkich za brak reakcji w ciągu ostatnich 2 dni. Niestety, "jet lag" w postaci 48h bez snu + domowe obowiązki po powrocie do domu(jestem pierworodnym synem) dopuściły do tego, że fizycznie nie znalazłem czasu na ogarnięcie zamówienia. Nie łamcie się, dzisiaj wszyscy zainteresowanie otrzymają wszystkie informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Nie ma sprawyyy ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Ale spoko, przynajmniej najtrudniejszy egzamin na 5tym roku już za mną Neurologii mówię krótkie, i bez żalu: "dowidzenia!" No, ale wracając do faktów, i sprawdzając ostatni kurs czeskiej korony, w oparciu o: http://www.bankier.pl/inwestowanie/notowania/waluty/currency.html Ustalam aktualny kurs zakupów na: 0,164zł za 1CZK. Ostatnio CZK ma tendencję wzrostową, a ten kurs bierze już na to poprawkę. Wszyscy zainteresowanie w ciągu najbliższej godziny otrzymają powiadomienia dotyczące dane do przelewów i kosztów wysyłki. Pamiętajcie, pakowanie ([czasem] kartony + taśmy + ostrza do noża tapetowego) to też wydatek, który w przypadku takich rzeczy nieforemnych, jak amortyzatory, jest już dosyć pokaźny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Oki to czekamy na info do przelewu I jeśli w nocy nie bede spal a @ przyjdzie to jutro robiem przelew Także pjona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Witam czy ktoś składał zamówienie przez internet i odbierał części osobiście? Zamierzam wybrać się po świętach po klamoty i nie wiem czy wszystko będzie jak teraz złoże zamówienie i napiszę że będę 22.04 Ja tak zamówiłem rebe, plus oleje i inne pierdoły z tego co pamiętam na odbiór osobisty jest 5 lub 7 dni, nie pamiętam dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Dostałem maila zwrotnego ale nie ma w nim kwoty i danych do przelewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 nie możliwe... w ogóle. Piotrek, mój przelew już poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Hej wszystkim! Wierzę, że już o nikim nie zapomniałem i wszyscy otrzymali niezbędne dane do finalizacji transakcji. Kto nie dostał - dzwonić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 @Beskidek i jak? zamówienie poszło? będzie darmowa wysyłka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paziek Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Darmowa raczej będzie, bo moje zamówienie jest na trochę ponad 4000 CZK. Swoją drogą, jak wygląda te zamawianie? Tzn. jutro znajdę coś w fajnej promocji, ale ograniczone ilościowo, a Beskidek będzie robił zamówienie powiedzmy za 2 tygodnie i wtedy promocji może już nie być. Czy jest opcja zamówienia tego już teraz, jeśli kwota przekroczy 4000 CZK, lub mniej (a wtedy dopłata za koszty transportu od sklepu)? Przyznam, że Czesi mnie zlali cipłym moczem mimo iż zamówienie które chciałem zrobić było na prawie 20000 CZK, więc jestem tutaj zależny od kolegi Beskidka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ja jutro z rana cisnę do nich odebrać klamoty osobiście i pomimo że zamówienie miałem za 23000 kc też nie dali gratisowego transportu. Może dla stałych klientów takich jak Beskidek dają takie bonusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jak widać, Czesi swoje dziwactwa mają... Tak jak pisałem chyba wcześniej kilka stron, zamówienia powyżej 10000CZK są brane przeze mnie indywidualnie, nie ma żadnego problemu z czekaniem na całe forum. Wystarczy mail - telefon - PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 @beskid @Beskidek i jak? zamówienie poszło? będzie darmowa wysyłka ? więc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEX Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 darmowa na pewno,ode mnie 3200 CZK,ale czy poszło to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Raczej odemnie prawie siedem koła koron Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 @Beskidek i jak? zamówienie poszło? będzie darmowa wysyłka ? Wydaje mi się, że zamówienie nie poszło ponieważ rzeczy, które ja zamówiłem nie zeszły ze stanu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anthrax84 Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Potwierdzam, mój amor też nie zszedł ze stanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 A mój zszedł. Czy kolega Piotr może nam coś powiedzieć na temat jak wygląda sprawa ? Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron79 Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Ludzie, nie patrzcie się na stany , bo one są podane z dużym błędem ....to, że są trzy amortyzatory, nie znaczy , że nie ma ich 15 na magazynie ..chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego tak jest. Beskidek sprawę dopina jak trzeba, więc nie ma co się denerwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Nie no spoko Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Ludzie, nie patrzcie się na stany , bo one są podane z dużym błędem ....to, że są trzy amortyzatory, nie znaczy , że nie ma ich 15 na magazynie ..chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego tak jest. Tak, ale kupując przez sklep internetowy powinno automatycznie zejść z jego stanu a nie zeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 @wiater .. też tak myślałem zamówienie wcześniej. Uwierz mi- mylisz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Ale poczekamy co Pan Piotr nam napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.