Nagrix Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 A ja niosę radosną nowinę. Dostałem info, że moja paczka jest już spakowana i zostanie dzisiaj wysłana . Tak więc Panowie (i Panie?) koniec naszej męki jest już bliski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Cierpliwość nie jest waszą cnotą .... Jakbyś nie mógł jeździć na rowerze to też byś był niecierpliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 taki juz jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Witam Panów i Panie bardzo serdecznie! Przepraszam za małe opóźnienie w dostawach, w weekend się rozchorowałem i najzwyczajniej w świecie ciężko znaleźć siłę na gimnastykę z długopisem, taśmą, kartonem i nożem. Naprawdę, dołożę wszelkich starań, żeby dzisiaj każdy dostał informację, że jego paczka już do niego jedzie. Dziękuję wszystkim za już okazaną cierpliwość - wierzę, że każdy będzie zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Piotr posłałem Ci maila z zamówieniem na następne zakupy co będą. Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jakbyś nie mógł jeździć na rowerze to też byś był niecierpliwy Jestem chory, przez to nie przyjęli mnie na zabieg do szpitala, przez co mój cały plan na obecny rok się posyłał i tak jeździć póki co nie mogę ... chcesz cos dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Wspolczucia, ale porownanie nie na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Też czekam na paczkę i też nie mogę jeździć nie przez jej brak a przez chorobę. Jeszcze parę dni i będą paczki Wcześniej czekałem na uszczelki do widelca i czekałem i czekałem ... aż się doczekałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 No, ekipa, dzisiaj wyjadą wszystkie paczuszki. Paczkomaty już pojechały, a reszta przez Pocztę Polską wyjedzie, jak zjem sobie skromną kolację, i pojadę na monopolowy nad Odrę na pocztę. Czas Waszego wyczekiwania dobiega końca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 czyli te co szły pocztą polską będą koło pn -wt EDIT: czy można wiedzieć jaką paczką wysłałeś te z poczty? polecone czy coś ? Bo nie chciałbym żeby mi się zgubiła paczucha :/ jak to nie kiedy bywa z Polską poczta niestety :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam wszystkich ponownie! Wszyscy, którzy zdecydowali się skorzystać z moich usług za pomocą Poczty Polskiej otrzymali już numer śledzenia przesyłki. Podsumowując, chciałem na początku BARDZO SERDECZNIE PRZEPROSIĆ za opóźnienie w wysyłce. Nie chcę się tłumaczyć, ale jeśli wytłumaczę sprawę, to i łatwiej będzie to wszystko zrozumieć: 1. W weekend się po raz TRZECI rozchorowałem tej zimo-wiosny szczecińskiej = do wtorku właściwie nie miałem na nic siły; 2. Zdobycie kartonów na amortyzatory to nie lada gratka - samochodu nie mam, a w najbliższym centrum handlowym okazało się, że "teoretycznie kartonów nie można wynosić, bo ich wywóz jest dla centrum darmowy, jeśli będzie stały ich dopływ w tonażu dla firmy, która podstawi kontener na makulaturę". Czytaj: Na WSZYSTKIM MOŻNA jeszcze OSZCZĘDZIĆ w tym pięknym kraju; 3. Klejenie tych kartonów, żeby wszystko dojechało w całości - chodzi o amorki - to prawdziwa mordęga. Nie wiedziałem, że to będzie tyle trwało = mój srogi błąd i nauczka na następny raz. Przeca na każdy zeszło MINIMUM 90 minut = "rzeźbienie w kartonie" + klejenie formy opakowania + wypełnianie kartonu z amorem + DOKŁADNE zaklejanie wszystkiego do wysyłki. Jednym słowem - KOSZMAR!!! 4. W pewnym momencie poddał się i nóż tapicerski, więc operowanie nożem kuchennym też do najszybszych nie należało. Tak, mam daleko do Castoramy z centrum centrów Szczecina (plac Grunwaldzki). Wierzę, że wszyscy będą zadowoleni z otrzymanych przesyłek, i zapraszam na kolejne zamówienie, już do 13 kwietnia włącznie składajcie swoje życzenia. Szacuneczek, Piter EDIT: Ciekawe, czy któryś z Was zwróci uwagę, o jakiej godzinie zostały nadane paczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 coz za zbieg okolicznosci ze ja akurat na ta pore mialem budzik bo przeciez musze sie uczyc i pomyslalem ze wwjde zobaczyc co sie tu dzieje i prosze jak trafilem jerem pelen podziwo ze zarywasz dla nam noce ps. umnie godz nadania to 3:05 Dzieki piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Piotr czy moje zamówienie dotarło do Ciebie ? Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Tak, Pinio, dostałem Twoją listę życzeń :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Fajnie cieszy Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simba Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Amor doszedł z samego rana. O 18:30 odbiór z serwisu i pierwsze testy ( przesiadka z 5 letniego xcm na nowiuśkiego Epicona xc) Dzięki wielkie za idealny kontakt i powodzenia na wymagających studiach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Mój zestaw małego błotniaka także dotarł. W pierwszej chwili ciężko popłać jak to ma być ... ale później jest już łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Wielkie dzięki jeszcze raz z tego epicona xc Piotrek Za wszystko i do następnego ( który bedzie prawdopodobnie w tym mc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ja również dostałem dzisiaj amorka odrazu po małym serwisie u Maniaka - polecam! Czekam jeszcze tylko na obiecane ksero/skan dowodu zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Do mnie miałeś bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 8 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 On tak ale amor nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scirocco Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Chcę zamówić sobie za pośrednictwem naszego kolegi ten plecak: http://www.kupkolo.c...rch=deuter race ale tam w statusie jest "na dotaz" co to oznacza? jest szansa u nich go kupić? bo cena super jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Cena nie powala tego plecaka. W tej cenie u nas kupisz. I link nie działa po za tym. Jeśli chodzi o deuter exp race air. Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEX Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Tłumacz wyjaśnił ze to "żadanie" czyli pewnie po naszemu na zamówienie czy też trzeba czekać na dostawę czy coś podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scirocco Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 wydawało mi się, że jak sprawdzałem to cena była niższaa..coś źle policzyłem. Gdzie można dorwać go najtaniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.