szynder Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Teraz dostałem: Vážený zákazníku,stav Vaší objednávky číslo xxxx byl změněn na Připraveno k předání. zboží je připraveno k osobnímu převzetí na naší provozovně v pracovní dny: Po-Čt7:00-11:30 12:30-15:50Pá7:00-11:30 12:30-15:30kudy k nám ? maps.google.cz(pokud nebude objednávka vyzvednuta do 5 dnů, objednávku rušíme) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynder Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Beskidek nie wiem jak Ty się z nimi dogadujesz, ale po angielsku to oni nicht verstechen Młody sprzedawca migowym się posługiwał Ogólnie zakupy ok, kontakt b.dobry - odpisują na mail'e nawet ok godz 24, czy 6 rano. PS. Jeśli ktoś chce tam jechać na zakupy bez wcześniejszego złożenia zamówienia - nic z tego na miejscu nie kupimy nic! To jest magazyn/skład tam się tylko towar odbiera i płaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.wa Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 na maile spokojnie po angielsku piszą, ważne tylko żeby nie dać poznać ze się po czesku rozumie - wtedy bez ograniczeń zaczynają walic po swojemu i zapominają innych języków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam witam wszystkich. Podaję kolejny termin zamówienia: zbieranie zamówień: do 13 lipca, tj. do niedzieli, do 23:30' wyjście zamówienia + ostateczny termin otrzymania potwierdzenia przelewów od Was: środa 16 lipca. Maile z rozpiską kosztów wysyłki: 14 lipca(po sprawdzeniu aktualnego kursu CZK). Wysyłka towarów do Was: 28 lipca - 11 sierpnia. Reszta bez zmian, jak poniżej: http://www.forumrowerowe.org/topic/153094-wwwkupkolocz-zakupy-grupowe-terminy-wysylka-koszty/page-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 a mozna prosić o linki do przedmiotów w wyjątkowo okazyjnych cenach w tym sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynder Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Wyjątkowe to może nie są, ale można coś sobie wybrać http://www.kupkolo.cz/vyprodej/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Witajcie, przepraszam za brak wpisów, ale sesja trwa w najlepsze. Cóż, różnie z tymi wyprzedażami bywa, najlepiej wychodzą ogólnie ciuchy Force i amorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tayjkt Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 a jak z zakupem roweru z tego sklepu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Nie bedzie zadnego problemu ze sciagnieciem roweru do Polski. Prosze o kontakt na mail z telefonem, to jutro oddzwonie:) Z rozmiarami nie powinno byc problemow, w razie zmiany rozmiaru wszystko jest do ustalenia i zrobienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tayjkt Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Zastanawiam się nad: http://www.kupkolo.cz/silnicni-kolo-polygon-helios-400-tiagra-2012-cerna-bila_z95278/ http://www.kupkolo.cz/silnicni-kolo-polygon-helios-400-tiagra-2011-modra_z92393/ tylko nie wiem który wybrać. Możecie mi jakoś doradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynder Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Kupiłem ten pierwszy rower ok 3 tyg temu. Rożnica to przede wszystkim biegi. Czarny ma 10 rzędów na kasecie, niebieski tylko 9. Czarny ładniejszy Inne felgi i opony oraz siodełko. Moim zdaniem nie warto dopłacać bo gdyby okazało się, że 9 rzędów będzie w przyszłości mało to trzeba wymienić za dużo rzeczy (klamkomanetki, kasete, przerzutkę tylną) to raczej mało opłacalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym3k Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Jest możliwość dostania obręczy Remerx Magic pod 29"? Przeglądałem ofertę i nigdzie nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 http://www.kupkolo.cz/sr-suntour-epicon-rld-100-mm-disc-15mm-osa_z93569/ da się w nim skok zmienić na 120? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 @Maciek, Tak, da się. Możesz zmieniać 80-100-120-140. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 20 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 @szym3k, co do Magic'ów, to na pewno ma je paru gości na allegro, i zapewniam Cię, że są w cenach zbliżonych do czeskich. Ma je także Daveo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Witam wszystkich letnia porą! Maniak mi nie zdąży otworzyć tematu, więc o nowym , sierpniowym zamówieniu piszę tutaj: Czekam na zlecenia do 10 sierpnia( niedziela ) do 23:30, 11 sierpnia podaje każdemu aktualny, łączny kurs do przelewu, Czekam na potwierdzenia przelewow do 23:00 dnia 13 sierpnia, tj. do środy, i jeszcze do północy wysyłam zamówienie Czas na transport zamówień do Was: od 17 do 26 sierpnia Jakby co jestem na Woodstocku, preferuję do poniedziałku 3 sierpnia kontakt telefoniczny 503 392 228 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jechan Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Hej, planujesz jeszcze jakieś zamówienie jakoś niedługo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Oto i nowe zamówionko: http://www.forumrowerowe.org/topic/153094-wwwkupkolocz-zakupy-grupowe-terminy-wysylka-koszty/page-2?do=findComment&comment=1567275 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Rozumiem,że to już poszło. A kiedy następna akcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dure Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Co jest w tym sklepie czego nie ma w polskich sklepach, że robicie tam zamówienia? Bo chyba nie cena, bo różnica 2-10zł to chyba gra nie warta świeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Podam ci przykład Radiona. W Polsce kupisz go za 550 - 600zł. W tym sklepie idzie go wyrwać za nieco więcej niż trzy stówki. Nadal uważasz że "gra nie jest warta świeczki" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elton29 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 A masz info o amorach wyższej klasy, reba, sid na zwykłą główkę 1.1/8 w jakich cenach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dure Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Sprawdzałem trenażery, opony Schwalbe, napęd Shimano XT/XTR, łańcuchy i wszystko drożej. Reba 29" 250zł drożej w Czechach. O jakie Radiony Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elton29 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Taniej jest chyba wtedy gdy się kończy sezon i są obniżki, wyprzedaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Ja za swoją Rebę dałem 400 mniej niż u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.