Beskidek Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Paaaaaaaaaaaaanooooooooooooowieeee dotaaarłaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbujnik Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 No to do roboty Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 RUN FOREST Inna sprawa, że oponki (Continental Ultra Sport Kevlar, czarne, zwijane) pójdą po kosztach od razu na bazarek. Niestety, już wiem że nie ten rozmiar co potrzebuję. Jeśli ktoś chętny, to proszę na PW. http://www.kupkolo.cz/continental-ultra-sport-kevlar-2013_z3892/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbujnik Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Po za tym, że paczka dotarła. To coś więcej się z nią działo przez weekend ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Kolego, coś się dzieje z naszymi paczkami? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbujnik Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Rozmawiałem dziś z Beskidkiem i powiedział, że przesyłki kurierem dotrą do nas w piątek. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Dziękuję chłopaki, przesyłki będą na piątek, bo ostatnio byłem zajęty szukaniem nowego roweru w zastępstwie za mego starego górala(na sprzedaż), i znalazłem sobie coś takiego, od razu z pedałami, blokami i wszystkimi oryginalnymi gratami, niecałe 2000km przebiegu http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/tcr.composite.2/14047/64109/#specifications Także ten, tego, przyszły weekend pierwsza wyprawa pod Berlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Maja 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 I ty chcesz do mnie z szosą wpaść ? koła sobie połamiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Cześć mam zamówienie na kilka oponek ktoś by się pisał do zamówienia i miał styczność z zamawianiem tutaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 czyli przerzucasz sie z mtb na szose? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Hehe, i tak, i nie, bo z szosówki będę korzystał przede wszystkim na koniec 5tego roku i cały 6 rok we Szczecinie, po płaszczyznach i na trenażejro. Natomiast mój stary rower górski(Radon ZR Litening na Rebie SL i kółkach Mavic XC717/XT/DT Champion) stał się rowerem Taty, z którego ja będę korzystał w Bielsku podczas tygodnia pracy, a Tata będzie na nim szalał w weekend Ogólnie to było to nieuchronne, jeżdżenie na tych cinkich oponkach do 26" po mieście, z kierą 640mm to było już nie do zniesienia. To było stanięcie pod ścianą, i albo przebicie się przez nią(kupienie szosy), albo wieczne odbijanie się od niej(pozostanie przy Cube Elite, jako MTB). NO, ale koniec offtopu. Co do zamówień, to jutro kurierami i paczkomatami wszystko wyjeżdża, a następne zamówienie będzie NIE SZYBCIEJ, jak 8 czerwca. Jest to kwestia: rodzice na Krecie + koniec roku(zaliczanie czego się tylko da) + brak czasu na ogarnięcie banku = niemożność wykonania całej operacji w czasie najbliższym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Paczki nadane ale i tak dotrą po niedzieli, paczkomaty pracują tylko w dni robocze , Ehh długo to wszystko trwa, za długo a sezon w pełni:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Spoko, do mnie dojeżdżały na sobotę wieczorem najpóźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Planujesz coś zamawiać na czerwiec? Sam bym coś wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jasne, jest już kolejny termin, zapraszam: http://www.forumrowerowe.org/topic/153094-wwwkupkolocz-zakupy-grupowe-terminy-wysylka-koszty/page-2?do=findComment&comment=1509820 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynder Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Znacie kogoś kto był w tym sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ja byłem w tym "sklepie" po rebe. Ciężko to nazwać sklepem. Zamawiałem przez internet z odbiorem osobistym, pojechałem zastałem niewielki budynek, drzwi na domofon, dzwonię wchodzę do środka i co, widzę lustro i lade jak w kiosku ruchu. Chwile czekam pojawia się w okienku sprzedawca pokazuje nr zamówienia czekam chwile odbieram klamoty, sprawdzam czy wszystko ok, płace i wychodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynder Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Dzięki. Chodziło mi właśnie jak wygląda ten sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynder Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Rozważam zakupy w tym sklepie-oczywiście z odbiorem osobistym. Ten pan kuma coś po polskiemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Nie bardzo po polsku kumał, a może nie chciał. Chociaż w moich zakupach było wszystko ok, a wiec nie miałem o co pytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynder Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Rozumiem, ale i tak warto się wybrać samemu. Wysłałem Ci wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynder Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Pytanko jest. Widnieje na moim koncie w kupkolo takie coś (powycinany zrzut w paint ) : http://zapodaj.net/3f1169b26f22b.jpg.html i otrzymałem taką wiadomość: Vážený zákazníku,děkujeme, že jste projevili zájem o naše produkty. Vaše objednávka byla přijata.Informace o průběhu zpracování objednávky naleznete zde.Úprava objednávky pro registrovanéVaši objednávku můžete editovat zde, pokud je ve stavu přijato nebo zpracovává se. Jak objednavku editovat? Dobrze rozumuję, że zamówienie zostało przyjęte, ale czy mogę już po niego jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Jak na moje oko, to na razie tylko je przyjęli do systemu. Daj mi może dzień lub dwa, powinni napisać, że zamówienie jest "gotowe do odbioru". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynder Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Dostałem taką wiadomośc, ale nie kumam: Dobrý den, v kolik hodin se pro to chcete zastavit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Taa, to jest mniej więcej ta wiadomość, której się spodziewałem. Napisz im proszę po angielsku, że chętnie się po to wybierzesz osobiście, i dziękujesz, że Ci to przetrzymają do odbioru osobistego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.