NEX Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 a tak z ciekawości... ile idą paczkomaty ? ahaha ,teraz bym się śmiał jakby w związku z sytacją pogodową i na krymie oraz ogólnym rozdraznieniem okazało się ,że musisz jeszcze poczekac 2 tygodnie , nie no . nie zycze nikomu źle . Wszystko się chyba wyjaśniło ,wszyscy powinni być zadowoleni , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 nie no.. jak ostatnio od beskidka amorek szedl do mnie 2 dni poczta polska ( ze szczecina na śląsk ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 2. Dla kolegi Wiatera kieruję ukłony za cierpliwość i moje pokorne kajanie się za trudne podejście do sprawy. A z pompką to jeszcze pogadamy, w czym tam rzecz jest. Paczka właśnie dotarła wszystko uregulowane za zero Byłem w spód na Ciebie zły ale po ugryzieniu dołączonej do paczki w ramach przeprosin czekolady Studentskej mi przeszło dzięki P.S. Pompke sobie sam ogarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 I znowu zaświeciło Słoneczko Cieszę się Tomku, że Ci smakuje Moje ulubiona, jedyna z żelkami A tak w ogóle, to się chyba na dniach jeszcze do Ciebie odezwę, kroi się biznes, w którym będę potrzebował Twej pomocy, z racji Twej lokalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Januszsm Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Paczka właśnie dotarła do paczkomatu - pewnie dziś ją odbiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron79 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 U mnie też paczkomat zaprasza do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Skoro naczelny adresat tych postów przyznaje publicznie,że popija.....proponuję od siebie mały program (de)motywacyjny. Deklarowany termin finału zamówienia z 7maja to 19-31 maja. Wyrobi się w : 19-24 maja włącznie - stawiam 0,5l Stumbras Quince (pyszna) 25-31 maja włącznie - nikt nic nie stawia,normalna,terminowa umowa 1 czerwca i póżniej - Beskidek stawia - gatunek jak wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Paczka doszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Pytanko do tych co zamawiali sami z Czech, mianowicie ile czasu upłynęło od złożenia zamówienia do dostarczenia paczki do adresata? Ja jak zamawiałem klamoty to na drugi dzień były do odebrania w sklepie w Czechach, pojechałem autem ( 150 km w jedna stronę) ale i tak wyszło dużo taniej niż w PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mersault Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Opisałem parę postów wyżej procedurę zamówienia samemu. Ja czekałem 7 dni roboczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paziek Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Ja zapewne w następnym rzucie znowu coś wezmę. Wyszło taniej niż w PL, co prawda nie spinałem się z czasem i opóźnienie było mi obojętne, ale myślę, że Beskidek wyciągnął wnioski i poprawki kontakt na przyszłość. Także polecam dla tych, którym się nie śpieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbikeer Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Możecie napisać co jest tak "dużo taniej" niż w PL? Potrzebuję trochę części i wszystko jest w bardzo dobonej cenie, a nawet drożej. Głównie to kasety Deore (3zł tanije niż w PL) i XT (7zł drożej), łańcuch Campa c9 (+/- 1zł na równo), opony RaRa26 performacne ( 11zł drożej), pedały XT (2zł drożej). Ceny wyliczyłem po kurisie z wbk. Nawet licząc rabat wychodzi tyle co nic. Wart, więc czekać tyle czasu na klamoty i dodatkowo nabijać Czachą kasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Na np reba ponad 300 taniej niż w pl :lol: Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbikeer Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Która reba, chyba ta z 2011. Modele 2014 są tanije do kupienia w PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Ta z 2012 dual air Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 ja sciagalem epicona xc 2014 rl r za 670 zl korba xt s9 jest tam za 520 zl - dla porownania np. bikestacja ponad 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbikeer Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Tak, dla bikestacja nie jest najtańszym sklepem w Polsce. Mają czasami jakieś niskie ceny ale to na pojedyncze produkty. Korbę xt m770 w zimie kupowałem za 500zł w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Coś wiadomo nt. wysyłki majowej z Czech? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Przesyłka prawdopodobnie zostanie odebrana w Cieszynie w najbliższą środę i na weekend będzie u mnie. 3mam za to kciuki. PS. Jak ktoś potrzebuje jakieś premium graty na 26" MTB(SiD, koła Remerx Magic, xtry 970), to dzwonić i pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Jestem już w 100% zdecydowany czekam tylko na termin kolejnego zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Witam, dzisiaj dostałem paczkę pocztową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Do mnie też amor dotarł wczoraj. Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Witam wszystkich ponownie! Szykuje się roboczy weekend, bo na weekend paczka majowa ma być u mnie. Wszyscy chętni na kolejne zamówienie sprawdzajcie ten temat jutro wieczorem: http://www.forumrowerowe.org/topic/153094-wwwkupkolocz-zakupy-grupowe-terminy-wysylka-koszty/page-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Cześć, czy w takim razie jest szansa, że rozpoczniesz wysyłkę już weekend? Było by ciekawie po niedzieli znaleźć paczkę w swoim paczkomacie:) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbujnik Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 I jak, paczka majowa dotarła do Ciebie ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.