Hogg Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ja dziś dostałem, że przesyłka jest przygotowywana przez Czechów do wysyłki, więc spokojnie czekam, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anthrax84 Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Chodziło mi o zamówienie kwietniowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEX Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ja dzisiaj dostałem info ,że moja paczuszka została wysłana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 NEX o której dostałeś info?? i to na maila? u mnie cisza na @ na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEX Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Pytałem wczoraj SMSem , dostałem mailem , ogólnie widac ,że chłopak zarobiony , sam wiem,że nie zawsze da się nawet na te 5 min wejśc ,bo czasu az szkoda . Osobiście zanim złożyłem zamówienie to przejrzałem wcześniej wątek i nastawiłem sie ,że trzeba swoje odczekać ale warto . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 wiem ze warto bo już zamawiałem ale takie trzymanie w niepewności też nie jest dobre. Zobaczymy może się ktoś jeszcze wypowie bo może do mnie nie doszedł jeszcze ale jak do niego dzwoniłem w pon wieczorem to powiedział że jutro(we wtorek) będzie wysyłał i spokojnie na weekend wszystkie paczki powinny być u odbiorców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 @@szewka, dobrze, że odbiera w ogóle telefony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ode mnie zawsze odbiera trzeba sobie widocznie zasluzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Właśnie pojechały paczkomaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 moge potwierdzic bo o 23:10 dostalem maila od inpost ze jedzie juz do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 To na zwykłe paczki trzeba będzie jeszcze poczekać chyba Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anthrax84 Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Właśnie pojechały paczkomaty.Rozumiem, że DPD też wczoraj wyjechało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Januszsm Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Chciałem potwierdzić, że też wczoraj wieczorem dostałem maila, że paczka (paczkomatami) została wysłana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Rozumiem, że DPD też wczoraj wyjechało... Rozumiem, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Napisał wyraźnie : paczkomaty. Dzisiaj pewnie pojadą kurierzy/poczta. We wcześniejszych zamówieniach też najpierw paczkomaty jechały. Pewnie zorganizowałbyś to lepiej jak większość narzekających więc jeśli Ci się nie podoba to po prostu nie zamawiaj więcej z forum i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEX Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 zawsze można było zamówić np.z Bikestacji , tylko tam byś prędko ani odpowiedzi ani paczki nie dostał , ale podaję tylko taki przykład oczywiście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anthrax84 Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Rozumiem, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Napisał wyraźnie : paczkomaty. Dzisiaj pewnie pojadą kurierzy/poczta. We wcześniejszych zamówieniach też najpierw paczkomaty jechały. Pewnie zorganizowałbyś to lepiej jak większość narzekających więc jeśli Ci się nie podoba to po prostu nie zamawiaj więcej z forum i tyle. W którym miejscu narzekam? Chciałem uzyskać w końcu rzetelną informację u źródła, a napisałem na forum bo na maile i telefony do tej pory nie uzyskałem odpowiedzi. Jak się ci się nie podobają moje posty to ich nie czytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Rozumiem, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Napisał wyraźnie : paczkomaty. Dzisiaj pewnie pojadą kurierzy/poczta. We wcześniejszych zamówieniach też najpierw paczkomaty jechały. Pewnie zorganizowałbyś to lepiej jak większość narzekających więc jeśli Ci się nie podoba to po prostu nie zamawiaj więcej z forum i tyle. wiem ze warto bo już zamawiałem ale takie trzymanie w niepewności też nie jest dobre. Zapomniał wół jak cielęciem był. To chyba normalne, że każdy kto zamawiał chce konkretnej infrormacji kiedy towar dojdzie tymbardziej że planowo miał być przed 7-8 maja, następnie najpóźniej miał do Nas dotrzeć 13 maja, a teraz się okazuje, że albo był wysłany wczoraj wieczorem albo w ogóle. Niektórych widze że trzeba oświecić - Beskidek nie robi tego w ramach wolontariatu - wiem bo kontaktowałem się z Czechami i uzyskałem info jakie rabaty można dostać przy konkretnej wielkości zamówień Co zarobi to Jego, nie mam o to pretensji, ale skoro bierze za coś kase to chyba powinienen się wywiązywać z danego słowa. Ja czekam na zamówienie kwietniowe i dodatkowo jeszcze marcowe a Beskidek mnie zbywa dlatego nie dziwcie się że powoli cierpliwość mi się kończy. Btw zastanówcie się jak będzie wyglądała sprawa gwarancji skoro non stop nie ma czasu. Pisałem do niego, że mi padła pompka do amora, że chce reklamować - zero odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Januszsm Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Niektórych widze że trzeba oświecić - Beskidek nie robi tego w ramach wolontariatu - wiem bo kontaktowałem się z Czechami i uzyskałem info jakie rabaty można dostać przy konkretnej wielkości zamówień Co zarobi to Jego, nie mam o to pretensji, ale skoro bierze za coś kase to chyba powinienen się wywiązywać z danego słowa Jak pisałem wcześniej - dla mnie byłby głupi, gdyby robiąc takie zamówienia nie dostał żadnego rabatu. Ja dalej mam cenę niższą niż w PL o X%. Nie widzę problemów, żebyś sprzedawał jeszcze taniej - pewnie sporo osób się skusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad555 Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ja właśnie dostałem info na maila, że paczka kwietniowa dzisiaj poszła (dpd). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Witajcie Moi Wszyscy Mili! Na początku, przepraszam Wszystkich, i za wszystko. Dziękuję również Wszystkim i za wszystko - doceniam zainteresowanie tematem, a każdą uwagę biorę na klatę i myślę, co zrobić, żeby poprawić jakość wzajemnych relacji z Wami podczas wysyłek. Zazwyczaj sprowadza się to do jeszcze bardziej zintensyfikowanej pracy nad sobą. Każdy z Was piszących tutaj ma rację, i absolutnie to szanuję - w końcu z racją, to jak z dupą: każdy ma swoją A tak serio, to system wysyłkowy zawiódł na wszystkich szczeblach: 1. Przez Czechów, z racji 1,5 tygodniowego oczekiwania na wysyłkę zamówienia. Dodatkowo paczka, którą zrobili, uległa, z jej wagi, uszkodzeniu podczas wysyłki, co dodatkowo opóźniło proces, bo przed wysyłką do mnie musiała być zaklejona. 2. Z racji mojego łącznika, który, z całym szacunkiem, wolał kombinować, zamiast tego 30 kwietnia posłać paczkę do mnie 3. Z okazji mego lenistwa, się pochlało, to się nie pochlało - tak, jest mi za to wstyd. I za to najbardziej przepraszam. Trochę faktów, coś konstruktywnego, itp itd: 1. Wszystkie Paczki, które nie były wysyłane paczkomatami, prócz paczki dla Pinia46, dzisiaj wyjechały z pomocą DPD, i jutro będą u Was. Numery za chwilę będą u Was na mailach. Carlos69 i Jurcyk dostaną pocztą polską, i o tym wiedzą. 2. Dla kolegi Wiatera kieruję ukłony za cierpliwość i moje pokorne kajanie się za trudne podejście do sprawy. A z pompką to jeszcze pogadamy, w czym tam rzecz jest. 3. Nigdy więcej nie będę organizował w tym okresie przesyłek - Wielkanoc wypadła za blisko Majówki, to odcisnęło największe piętno na całym zamówieniu. Życie kładzie nam pod nogi czasem kłody, tzn. ludzi, z którymi nie da się dogadać. Z tego wynikają problemy, które są jak szklanka wody - trzymana w jednej pozycji przez minutę nie robi na nas wrażenia, trzymana przez godzinę potrafi nas zmęczyć, a utrzymanie jej przez jedną dobę to już tortury. Morał: nigdy nie odkładajmy problemów w czasie, bo nas zabiją. W ten czy inny sposób. A tak w ogóle, to uwielbiam Was - kto inny by mi zafundował latanie po połowie Szczecina ze 3ema amorami w plecaku na grzbiecie i 2ójce amorów pod pachą plus jeszcze 1 paczka trzymana brodą Tyle wspomnień z okazji rozpoczęcia współpracy z firmą DPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Jako niezainteresowany a tylko postronny obserwator akcji - "wspieramy co czeskie" napisze tylko jedno: @Beskidek - takie coś trzeba było co najmniej 3-4 dni wcześniej napisać i nie byłoby całego zamieszania jak podejrzewam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 a tak z ciekawości... ile idą paczkomaty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Dwa dni zazwyczaj Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 czyli jutro bd też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 No sobota najpóźniej będą, na 100% nie ma innej opcji, żeby nie dojechały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.