g3rman Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Czy przy wymianie wolnobiegu i łąncucha nalezy takze wymienić korbe?? Bo sprzedaje siorce rower i musze te 2 czesci koniecznie wyminc bo sa z deka rozjechanei nie wiem co z korba bo bym musiał i korbe wymianiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verb Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ile ma przejechane korba i czy była katowana;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 chyba wymienie i korbe bo juz ząbki sa troche podjechane, a ile ma przejechane to nie weim ale troche zapewne ma, wiecie moze ile moze kosztowac wymina wolnobiegu 6 biegowego i łańcucha i korby(kwadrat), oczywiscie + części?? Wolnbieg i łąńcuch podobno ok 35 zł ale korba to nie mam pojecia noi robocizna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 7 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Korbę weź najtańszą Shimano za 50-60zł. Jak kupisz to wszystko w jednym sklepie to powinni za darmo założyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 no właśnie kupuje to w jednym sklepie i włąśnie w tej cenie co mówisz chce korbe zeby mi założyli. ok dzieki=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.