Pinio46 Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Doberek W sobotę wymieniałem napęd w rowerze i po zdjęciu tylnego koła przez przypadek wcisnąłem nie tą klamkę co trzeba. Miał być przód wcisnąłem tył. I po tej operacji tylny hamulec działa na zasadzie on/off. Klamka jest twarda i brak modulacji. Tłoczki się całkiem nie zeszły w zacisku ponieważ koło założyłem bez problemu, nie musiałem tłoczków rozszerzać. Panowie podpowiedzcie co zrobić żeby z powrotem było ok ? Dzięki Pozdrawiam Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Odkręć zacisk, wyjmij klocki, np. płaskim kluczem rozepchaj tłoczki, załóż klocki, zamontuj zacisk, podpompuj klamką żeby się ustawiła odpowiednia odległość, tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) No właśnie tak sobie też pomyślałem na początku. Czyli tok myślenia miałem dobry tylko chciałem się upewnić Dzięki Wysłane Tapatalkiem Edytowane 3 Marca 2014 przez Pinio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Na sam koniec po założeniu zacisku jeszcze czeka Cie jego regulacja, wtedy by było na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 No no wiem Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 (edytowane) Zrobione, dzięki Panowie za rady. Temat można zamknąć Wysłane Tapatalkiem Edytowane 4 Marca 2014 przez Pinio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi