mikiprezes Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam. Doradzi mi ktoś jakąś rame, do której będę mógł wsadzić np wideł mosso ? Myślałem o Accent Peak 26 2012, ale nigdzie jej nie ma a 2014 troche odbiega cenowo od mojej koncepcji. Jest też Accent Ranger, ale o nim nic nie wiem... Czekam na wasze opinie , porady i propozycje ram ( Mam 183cm wzrostu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ja składam Peaka 29 14' z widłem o tym: http://force-components.pl/index.php?p2696,kod-14615-force-mtb-29-widelec Jak złoże (poczatek kwietnia) dam znac. Wymiarowo, będzie jedynie 1 cm krótszy niż zakłada geometria. (na czeskiej stronie z tym produktem było podane 475mm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikiprezes Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Mam Peaka 29 2013 z Reconem gold Teraz myślę o czymś mniejszym i na sztywnym i nie mam pojęcia jaka rama i jaki wideł... w miare budżetowo ma to wyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.