ecik1983 Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Witam. potrzebuję rady od ludzi którzy mają problem z motywacją jak ja... Zacznę od tego że od kilku miesięcy mam niewyjaśniony problem z przeskakiwaniem kręgosłupa w odcinku lędźwiowym ale nie przeszkadza to w jeździe w ogóle... Mam 31 lat i 3 lata temu zakupiłem rower KROSS TRANS CONTINENTAL. Chciałbym jakoś zmusić się by codziennie dojeżdżać do pracy... Mam tam około 7 km i pracuję na 3 zmiany.... Niestety jest to praca pod ziemię w kopalni gdzie czasami codziennie pokonuję nawet 10 km pieszo. Nie wiem jak się zmusić by zacząć jeździć na rowerze do pracy zamiast samochodem. Zawsze jakaś wymówka.. Bo pogoda może się zepsuć, bo zimno, bo mokro itd... Czy ktoś z was ma podobny problem ??? Jestem nerwowy z natury.. Niedawno straciłem matkę..... Mam dwu letniego syna i żonkę która od jutra rozpoczyna pracę i po nią też od czasu do czasu będę jeździł autkiem... W pracy też problemy z kierownikiem.... Jak widzicie zawsze coś Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc i rady. od dawna czytam to forum ale konta nie zakładałem... Od zeszłego roku wożę syna w tzw. rikszy przyczepionej do roweru lecz tylko jak warunki na to pozwalają.... Kupiłem nawet motorower by dojeżdżać do pracy te 7 km lecz on teżpóki co stoi w grażu.. Pozdrawiam i proszę o nie besztanie mnie tylko o wpisy kogoś kto miał lub ma podobne problemy bo nie ukrywam chciałbym jakoś to rozgryźć
Mod Team safian Napisano 2 Marca 2014 Mod Team Napisano 2 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.