Skocz do zawartości

[odzież] bokserki Accent Corso

Thrall

Rekomendowane odpowiedzi

myśle że rozmiarówka jest troche zawyżona ,pas 87-88 a mam XL .. i myśle że coś jest nietak że mi sie ta wkłatka przemieszcza w czasie jazdy , pierwszy raz mam styczność z taką rzeczą i czuje dyskomfort .. myślałem że coś z siodełkiem mam,ale już sam niewiem może wy tak też macie?

myśle że rozmiarówka jest troche zawyżona ,pas 87-88 a mam XL .. i myśle że coś jest nietak że mi sie ta wkłatka przemieszcza w czasie jazdy , pierwszy raz mam styczność z taką rzeczą i czuje dyskomfort .. myślałem że coś z siodełkiem mam,ale już sam niewiem może wy tak też macie?

tez mam te Corso.Jednak przy pasie 95cm mam rozmiar L ...i jest idealnie :)

wiec Tobie bardziej pasowaly by M a nie XL

a wracajac do samych spodenek....mozna je spokojnie polecic.

Jezdzilem w nich nawet w czasie upalow i sprawdzily sie ...a zwlaszcza material z jakiego sa uszyte,czyli meryl.Poczatkowo moze sie wydawac ze sa troche cieple,ale to wrazenie szybko znika i okazuje sie ze sa idealne

Obwód pasa 80-82 cm, mam rozmiar M i jest OK. Trochę się podciągają nogawki po wewnętrznej stronie uda, ale nie jest to raczej wina rozmiaru, bo pasują idealnie. Na początku mnie to denerwowało, ale przyzwyczaiłem się - nawet jak się trochę podwiną to nie obcierają.

czy nie jest w nich za cieplo ?

Na początku, w chłodne dni wydawało mi się, że w lato nie będzie dało się w nich jeździć. Dziś przy temp jakieś 27-28 stopni (w cieniu) jeździłem w nich i nie było źle. Cienkie, przewiewne spodenki na wierzch i spokojnie można jeździć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...