Thrall Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Czy ktos z forumowiczow korzysta z bokserek Accent Corso ? Warto je kupic? sa wygodne i czy nie jest w nich za cieplo ? A i kwestia rozmiaru, jaki macie obwod pasa i jaki rozmiar tych bokserek kupiliscie. Z gory dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 myśle że rozmiarówka jest troche zawyżona ,pas 87-88 a mam XL .. i myśle że coś jest nietak że mi sie ta wkłatka przemieszcza w czasie jazdy , pierwszy raz mam styczność z taką rzeczą i czuje dyskomfort .. myślałem że coś z siodełkiem mam,ale już sam niewiem może wy tak też macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 mam je i są oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adass Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 myśle że rozmiarówka jest troche zawyżona ,pas 87-88 a mam XL .. i myśle że coś jest nietak że mi sie ta wkłatka przemieszcza w czasie jazdy , pierwszy raz mam styczność z taką rzeczą i czuje dyskomfort .. myślałem że coś z siodełkiem mam,ale już sam niewiem może wy tak też macie? tez mam te Corso.Jednak przy pasie 95cm mam rozmiar L ...i jest idealnie wiec Tobie bardziej pasowaly by M a nie XL a wracajac do samych spodenek....mozna je spokojnie polecic. Jezdzilem w nich nawet w czasie upalow i sprawdzily sie ...a zwlaszcza material z jakiego sa uszyte,czyli meryl.Poczatkowo moze sie wydawac ze sa troche cieple,ale to wrazenie szybko znika i okazuje sie ze sa idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 http://forumrowerowe.jgc.pl/majtkiaccent-z...adka-t4311.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Obwód pasa 80-82 cm, mam rozmiar M i jest OK. Trochę się podciągają nogawki po wewnętrznej stronie uda, ale nie jest to raczej wina rozmiaru, bo pasują idealnie. Na początku mnie to denerwowało, ale przyzwyczaiłem się - nawet jak się trochę podwiną to nie obcierają. czy nie jest w nich za cieplo ? Na początku, w chłodne dni wydawało mi się, że w lato nie będzie dało się w nich jeździć. Dziś przy temp jakieś 27-28 stopni (w cieniu) jeździłem w nich i nie było źle. Cienkie, przewiewne spodenki na wierzch i spokojnie można jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.