lukaszstargard Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam, Przygotowuję się do rajdu MTB. Czy poniższe suplementy mogą dać mi jakieś efekty czy to tylko pieniądze wyrzucone w błoto. Zależy mi na wytrzymałości i energii. http://fitnessmarket.pl/p/8/1079/olimp-beta-alanine-carno-rush-mega-caps-120kps--produkty-energetyczne.html http://fitnessmarket.pl/p/41/278/olimp-argi-power-1500-mega-caps-120kaps--arginina-aminokwasy.html Czy można ewentualnie oba suplementy łączyć przyjmując je jednocześnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rlk Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Wytrzymałość daje supel o nazwie treningobolon a energie dietanabol. Przy pierwszym maratonie radzę się tego trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszstargard Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Dobre. Po pierwsze nigdzie nie napisałem, że to mój pierwszy maraton. Po drugie ja nie chcę efektów uzyskanych przy pomocy supli a jedynie chcę się trochę wspomóc. Zawsze jeździłem na sucho, jedynie z izotonikiem w bidonie i kilkoma batonami energetycznymi. Chcę się zabezpieczyć, żeby nie opaść z sił na 40 czy 50 kilometrze dlatego pytam o to a chcę tez mieć trochę zapasu przy wzniesieniach, które akurat są na 35-45 km tego maratonu. Chyba, że ktoś ma jakieś doświadczenia z suplami to proszę o radę. Nie chcę się faszerować a jedynie trochę wspomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Aminokwasy jak najbardziej, szybsza regeneracja, osobiscie polecem UNILIVER. Mozesz tez wspomoc sie o jakas kreatynke Na takim stopniu treningow nie uwazam czegos takiego jak dieta Dobra dieta to wydatek rzedu 600-700zl miesiecznie. Alternatywa jest jesc duzo i wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszstargard Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Faktycznie, dieta to spory wydatek. Ja mam diete, ale nie jakąś ścisłą. Poprostu jem zdrowo i nie objadam się trzymając kilku prostych zasad i mam efekty. Także dieta jest i jak najbardziej na moim poziomie mi wystarczy. Trening też jest i to nawet dosyć mocny. Rower, bieganie, basen, siłownia. Aminokwasy jak najbardziej, szybsza regeneracja, osobiscie polecem UNILIVER. Czy te aminokwasy czyli Beta-Alanina może być łączona z tym drugim suplementem czyli Argi-Power czy one się ewentualnie powielają lub wykluczają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.