Ychu Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Co to za rower ten po prawej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 stary author spirit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Cube się suszy po dłuższej trasie w swoim podgrzewanym garażu z dostępem do internetu. W tle regał na graty, na kaloryferze nawilżacz powietrza Zdjęcie jest wystarczająco złej jakości żeby znalazło się w tym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erwix Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Czy ta lampka na kierownicy to lezyne micro drive? Według mnie to połączenie białego armora z czarnym rowerkiem jest super! Zmieniałeś już coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Nie,to Romet r-106, wyglada identycznie jak lezyne. Mnie też się podoba ta kolorystyka, wogóle lubię czarno białe rowery:-) Nic w nim nie zmieniałem, oprócz opon jak się zużyją chyba nie zapowiada się na żadne modernizacje, wszystko mi odpowiada :-) Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 po kilku latach przerwy, czasu bez żadnego roweru, prezentuje nowy zakup czas wrócić do formy zdjęcie robione ekierką, rower jeszcze nie kompletny (pedały idą kurierem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Trza go było postawić na tle rozbebeszonej kanapy i innych mebli, sama ściana z bajkiem nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Pozimowe mycie w środę, przy okazji doprowadzenie do porządku przed wczorajszym pierwszym przeglądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkislu Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Trek Podczas snu zimowego... Edytowane 29 Stycznia 2016 przez majkislu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Jestem brutalny w swojej szczerosci - rower wyglada pokracznie na tych kolkach i z tym rozmiarem ramy. Tffuuu czarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkislu Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Prawda, na oponie 2.2 dużo lepiej sie prezentuje, ale póki co ma być szybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Moje najnowsze nabytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) Jestem brutalny w swojej szczerosci - rower wyglada pokracznie na tych kolkach i z tym rozmiarem ramy. Tffuuu czarcie. byłeś zbyt brutalny Użytkownik majkislu edytował ten post 29 styczeń 2016 - 22:12 i majkslu się obraził po półgodzinie bo " krytyka zasadniczo może być, ale tak, żeby jej nie było ... tylko aplauz i zaakceptowanie" Moje najnowsze nabytki. znaczy panele kupiłeś ? Edytowane 11 Lutego 2016 przez bartnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Panele jak byk, przeciez widzisz, ze dywanikiem stare zakrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) Nie chodziło o to piękne niebieskie lazaro tam w tle. Panele są dla zmyłki Edytowane 11 Lutego 2016 przez 100lar3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 lazaro (btw.2 lazary) jest dla zmyłki - pudła po panelach zasłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tfc Napisano 16 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Witam serdecznie,na początku chciałem napisać, że przebrnąłem przez cały ten temat, ale po chwili uświadomiłem sobie, że "przebrnięcie" wybitnie tu nie pasuje, a to dlatego, że to nie była mordęga a czysta i dzika przyjemność Ten wątek ukoił me serce niczym kapka towotu na motowidłach w 30-letnim Bizonie Wielkie brawa dla Was, kultywatorów tej jakże niedocenianej dziedziny sztuki jaką jest inside art. Mam nadzieję, że Euterpe nagrodzi Was reklamówką pełną dyniowatych Przeglądając te wszystkie instalacje, które z powodzeniem mogłyby zastąpić większość eksponatów w tzw. muzeach sztuki współczesnej, tak się wzruszyłem, że aż napęczniały mi panele od rzewnego potoku łez mego wzruszenia, co tylko spotęgowało chęć dołączenia do tego jakże zacnego grona.Nie czekając dłużej chwyciłem papier ścierny i popełniłem takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 16 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Wieziesz sobie kompot do picia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 16 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 ...pewnie herba w słoiku po włocławskim. MNIAM! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 16 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 @Tfc, piękny dyptyk, łzy same cisną się do oczu a smarki do nosa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 @@Tfc gratuluję wspaniałych zdjęć i zazdroszczę przebrnięcia przez wątek. Też chętnie popełniłbym to jeszcze raz ale coraz zostało zobaczone już się nie odzobaczy. Zaprezentowałeś nam klasykę tego tematu okraszoną czymś niecodziennym. Bo do ogórków stojących na półkach regału (w dodatku pozbawionego jednej nogi zastąpionej sznurkiem) i klasycznego lśnienia lampy błyskowej złapanego w odblaskowy bok ogumienia dołączyłeś słoik. Słoik z kompotem zastępujący bidon (kto wie, może to nielegalne wśród cyklistów domowe wino owocowe tylko dla niepoznaki wożone w słoiku zamiast w butelce z ciemnego szkła). A do tego stalowy Raleigh pozbawiony głowy (znowu mord w tym temacie) i nieśmiertelna Frania. Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 16 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 To nie kompot, to nie wino, to Ketchup Włocławek - izotonik dla prawdziwych twardzieli. Na uwagę zasługuje też wyjątkowo estetycznie wykonany otwór drzwiowy. Tylko ten Raleigh nie pasuje mi do koncepcji, no taki za ładny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tfc Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Co do słoiczka po włocławku to niestety nikt nie trafił. W słoiczku tym są buraczki Starłem wszystkich buraków spotykanych na drodze (tych co jeżdżą bez świateł, wyprowadzają psy na ścieżkach itd, itp). Podczas jazdy aplikuję to sobie niczym Papaj szpinak z tym, że mi działa to na nogi a nie na bicka. A Raleigh powinien nazywać się Prawie Bezgłowy Raleigh, baranek jest gdzieś w okolicach przedniego koła. Co z nim dalej nie wiadomo, jego przyszłość jeszcze się nie wykrystalizowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 (edytowane) A oto mój made in Niemcy rowerek custom.efekty specjalne musiały być dopiero się uczę więc umiem wkleić tylko miniaturkę ps. tapatalk nie umie wklejać grafik na tym forum O_o Edytowane 18 Lutego 2016 przez piciu256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Co ma wisieć to zawiśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi