Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

czy ja mam złudzenia, czy jakieś strasznie szerokie laczki masz założone? cio tio ?

BTW. nawet czapeczka z awatara się załapała :P

dopis: już w garażu doczytałem

ale ta podstawka pod tablet - petarda

e-booki w czasie jazdy czytasz ? ;)

Edytowane przez bartnik
Napisano

Stalowa rama, nowoczesne zintegrowane stery na łożyskach ślizgowych, piasty również na łożyskach ślizgowych i oczywiście siodło lekkie niczym carbonowe.

DSC_0831.jpg

Piękny rumak :)

Napisano (edytowane)

0b30d0027b426.jpg

Koleżanka-małżonka zrobiła zdjecie mikserem marki Zelmer. Na zdjęciu kawałek ramy, kawałek amortyzatora.
Koleżanka-małżonka w tym stroju określa mnie mianem Janusza.

post-152036-1431512746,2066_thumb.jpg

Edytowane przez Janooch
Napisano

Kolorowy zawrót głowy.

Piwo dla tego, kto zgadnie jakiej marki wino leży na półce. Drugie piwo za znalezienie na zdjęciu brakującego elementu wyposażenia roweru Rockrider 320 z lat 90-tych  :D

6a10e6ad5a9a397dgen.jpg

Napisano (edytowane)

Klamki są, ale ich nie widać. Chociaż jedna lewa ostatnio złapała jakieś "luzy". Chyba linka nie wytrzymała osi czasu  :002:.   Na górnej półce kiszą się ogórki, a po lewej na zdjęciu marynowana papryka z tamtego roku.  Panie, a sezon blisko to i szkła trzeba.

Brak jednej kulki w łożysku tylnej piasty.  Piję żywca

To jedna z tych kropek na podłodze?  :D

Edytowane przez Strateg
Gość forestowy
Napisano (edytowane)

zaciupaleś kogoś tym tasaczkiem ?  :starwars:

Edytowane przez forestowy
Napisano

Te wnętrza, niczym ze scenografii Piły Czy, ta oldskulowa trzepaczka przynosząca smutne i bolesne wspomnienia z dzieciństwa... Nie mogę więcej patrzeć na te zdjęcia! ZABIERZCIE JE!

Napisano

Zapytam w końcu o to, o co pewnie wszyscy tu obecni bali się zapytać: Co tam wisi na tych stojakach? Radiatory od lodówek? Zajmujesz się malowaniem chłodnic? No i druga sprawa, może i ważniejsza - skąd wziąłeś pomarańczowe skarpety?

• 2 tygodnie później...