cervandes Napisano 6 Maja 2021 Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 'DYNDA HORSE' 😂 Skisłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 6 Maja 2021 Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Godzinę temu, skom25 napisał: Jak za 1100 zł, byłem zaskoczony jakością wykonania, oczywiście na plus. Są pewne "kwiatki", ale to ma być rower do męczenia w mieście, a nie głaskania. Fajny! Może gdzieś pomierzę Nie zapomnę jak za sprawą kolegów przemytników z UK stałem się posiadaczem Wtyczki - bo u nas była taka-o Polka i długo długo nic. Niech miejskie single rosną w siłę i stają się popularne, mnie niezmiernie cieszy jak do szerszego grona klientów trafiają takie rowery, udowadniające że nie trzeba wiele do codziennej komunikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Maja 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 23 godziny temu, skom25 napisał: Jak za 1100 zł, byłem zaskoczony jakością wykonania, oczywiście na plus. Są pewne "kwiatki", ale to ma być rower do męczenia w mieście, a nie głaskania. Kiedyś w Decathlonie oglądałem wersję pomarańczową i faktycznie rama była bardzo ładnie wykonana. Ogólnie fajny pomykacz a wady już zdążyłeś wyeliminować - sztyca bez regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Maja 2021 Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 Nie tylko rama, ale mostek i kierownica też wyglądają naprawdę dobrze, a nie jak z marketowego roweru. Hamulce no name, ale klocki z wsuwkami, hamują nieźle. Wada jest taka, że w napędzie korba albo zębatka nie jest idealnie okrągła. Efekt jest taki, że zmienia się napięcie łańcucha i trzeba chwilę pokombinować. Słabe są też napinacze. Powodowały więcej problemów niż pożytku, więc też wyleciały. Ogólnie jestem zadowolony, zwłaszcza że część rzeczy miałem w zapasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 8 Maja 2021 Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 W dniu 6.05.2021 o 09:44, skom25 napisał: Stworzony z pasji i rur kanalizacyjnych! widzę że kolega sie wkręcił w stal jak korkociąg 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Maja 2021 Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 Wczoraj o tym samym pomyślałem. W sumie obydwa są stalowe "z przypadku". W Gravelu CHYBA nawet trochę to czuć, także jestem zadowolony. A że się ciągnie dodatkowe 2kg? Cóż, na Mazowszu z oponami 42c jakoś tego nie czuć. A ten jest stalowy, bo był tani. Jeszcze 2 lata temu kosztował 900 zł, ale w międzyczasie coś podobno zmienili na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 8 Maja 2021 Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 W dniu 6.05.2021 o 10:51, MikeSkywalker napisał: mnie niezmiernie cieszy jak do szerszego grona klientów trafiają takie rowery, udowadniające że nie trzeba wiele do codziennej komunikacji Jak masz płasko. Spróbuj dobrać przełożenie jak masz do pokonania 8-10% wzniesienia, a zarazem nie zapedałować się na płaskim lub lekko z góry (1%). Mi brakuje rozpiętości w 8 biegowej piaście. Do codziennej jazdy hamulce na obręcz sprawdzają się jedynie jak ktoś jeździ przy dobrej pogodzie. Przy lepszej zimie klocki/obręcz obmarzają, można się zdziwić przed światłami. Przy rozmokłej zimie obręcze się ścierają i robi się straszny syf. Także w tej formie, to może być stylowy rower miejski ale nie roboczy wół do codziennej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Maja 2021 Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 Podkarpacie pagórkowate, a spokojnie za całoroczny rower robi mi singiel I to z hamulcami v-brake. Owszem, obręcz znika ale wolę to niż zardzewiałą od stania na zewnątrz tarczę. Sytuacji żeby hamulce nie działały nie doświadczyłem. Owszem, prędkości na płaskim nie są oszałamiające ale nie oszukujmy się - Kowalski nie jeździ ze średnią 30km/h. A jak widzę codziennie ludzi którzy pomimo posiadania przerzutek wcale z nich nie korzystają to dziwie się po co im one. I tak, temu samemu Kowalskiemu na górkach nie uda się na jednym biegu jeździć po górkach, ale w dużych miastach z reguły jest płasko (no może nie licząc waszej moreny). I też ten sam Kowalski jak widzi chmurkę jedzie zbiorkomem albo samochodem. Więc jak najbardziej, taki rower dla ludzi którzy jeżdżą sezonowo (a nie jak my całorocznie i bez względu na warunki) jest okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 8 Maja 2021 Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 (edytowane) czy spełniam wszystkie wymogi🤔 Edytowane 8 Maja 2021 przez schwinn0 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 8 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 @schwinn0 zdjęcie wykonane kalkulatorem - jest rower brudny - jest kadrowanie jak po pijaku - jest przestrzeń zamknięta typu garaż podziemny - jest różowe Tamagotchi przyczepione do mostka - jest Komisyjnie stwierdzam, że zdjęcie posiada wszelkie walory artystyczne, aby móc być zaliczone w poczet zdjęć "gdziekolwiek byle wewnątrz". Dobra robota! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 8 Maja 2021 Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 Starałem się 🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 11 Maja 2021 Udostępnij Napisano 11 Maja 2021 Jeszcze taki wisimi, lecz się brzydzę zdjąć albowiem takiż zakurzonyż. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Maja 2021 Udostępnij Napisano 11 Maja 2021 No fanie rze chej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Maja 2021 Udostępnij Napisano 11 Maja 2021 Ojciec chrzęstny dał na ołtarz pomacać. 🙃 Pozdrow'er 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 12 Maja 2021 Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 Po około 2 miesiącach stajnia znowu w komplecie ale po tych przejściach mieszczuch utył, a jeden z koników zbaraniał 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 14 Maja 2021 Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Don Vittorio siedział, obecnie wymyty czeka na łykend. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Maja 2021 Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 To siodełko to Ci nie włazi w pewną część ciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 14 Maja 2021 Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Nawet nie próbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Maja 2021 Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Pada, 🐎 śpią, 🐘 ce wyjdzie to będziem ujeżdżać. Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Maja 2021 Udostępnij Napisano 22 Maja 2021 Tym razem garaż z mniejszą ilością żółtego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Maja 2021 Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Dostałem od ziomka Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 23 Maja 2021 Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Ale będziesz się teraz nudził 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Maja 2021 Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Pasuje jakiś Singlovy zorganizować żeby można było całą armię rowerów przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meitner99 Napisano 24 Maja 2021 Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Najważniejsze na pierwszym planie czyli Super Stojak z Lidla. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Maja 2021 Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Zdjęcie super, właśnie takich tu trzeba A stojak super ale mój po kilku latach już się rozpada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi