artoor Napisano 29 Października 2019 Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Niektórzy czekają na Apokalipsę, a ona już się zdarzyła jak widać powyżej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 wzięło mnie na wspominki Pozdrower 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 4 Listopada 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Jest klimacik. Zamrażarka z czasów PRL-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 4 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Ja, jak na wieśniaka przystało, zwróciłem uwagę na tego Ursusa C-4011. ;) A tak swoją drogą, to nigdy nie rozumiałem ludzi, którzy trzymają tyle śmieci... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Masz niezwykły zmysł spostrzegania ,wypatrzyć traktor..no no ,wielka sztuka ! Mnie się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Zamrażarka z prl, nie chce się zepsuć. Być może dlatego żeś nie jest mną i powierzchnią którą mą. Zwrócił uwagę, wieśniak widział wiele egzemplarzy na rodzimej ziemi. pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 To jakiś rebus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Odpowiedzi do trzech postów wyżej, rebus powstaje gdy odpowiedzi jest najmniej pięć i prowadzą do nikont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leoms Napisano 11 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 Moje cztery kąty. Po każdej rundce po okolicy czeka mnie ekstremalne wyciskanie na klatę na krętych schodach. Niestety trzeba jakoś zorganizować miejsce na rowery. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Widzę, że kolega z Czapur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leoms Napisano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Poznałeś po zabudowie klatki schodowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Dokładnie tak. Chociaż u mnie to inaczej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leoms Napisano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 W takim razie witam sąsiada, może się kiedyś spotkamy w okolicznych lasach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 @no1 co to za rama? Naprawdę Was bawi oglądanie na każdej stronie zdjęć z szopy tych samych rowerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 3 godziny temu, skom25 napisał: @no1 co to za rama? Accent Furious pomalowany proszkowo na kolor silk grey mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 @no1 pewnie moderacja mnie zaraz rozstrzela, no ale trudno Jak się sprawuje ta rama? Jak z jakością wykonania? Stery siedzą prawidłowo? Prosto z pudełka nie miałeś jakiś problemów, typu że coś było zalane farbą, coś nie pasowało itd? Ostatnio był do kupienia frameset w bardzo dobrej cenie. Trochę żałuję że nie kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Nie ma w tym nic zabawnego, to raczej jest przykre, autorowi zdjęć należy życzyć wesołych świąt i w miarę możliwości szybkiego powrotu do zdrowia psychicznego i konsultacji z lekarzem, w ostateczności może być weterynarz. Pozdrowesołyrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 (edytowane) 50 minut temu, skom25 napisał: @no1 pewnie moderacja mnie zaraz rozstrzela, no ale trudno Jak się sprawuje ta rama? Jak z jakością wykonania? Stery siedzą prawidłowo? Prosto z pudełka nie miałeś jakiś problemów, typu że coś było zalane farbą, coś nie pasowało itd? Ostatnio był do kupienia frameset w bardzo dobrej cenie. Trochę żałuję że nie kupiłem. Miałem dwie takie ramy i obie były proste i bez zarzutu. Poza jednym - wersje pomarańczowe tracą kolor. Dlatego swoją przemalowałem. Z tego co kojarzę, jeden forumowicz miał krzywe osadzenie sterów, ramę reklamował. Edit: przypomniało mi się, w jednej ramie nitowkrety do mocowania koszyków na bidon były uszkodzone. Edytowane 22 Grudnia 2019 przez no1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Wesołych Pozdrower 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Przyjemny zestaw do dźwigania...bynajmniej nie ten na brzegu zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Pułkase rowersa chand mejd prototipe Pozdroweson 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 gut dżob. ps. czy dolny uchwyt po izotoniku odbiegł od poziomu czy perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 ..w graciarni na zimę..chociaż, czekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi