Sobek82 Napisano 7 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Namiot prawie siedzi, na noc pod kocem czymaj Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 W końcu złożona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Kurza twarz, ktoś odkurza tam cegły nawet, bo rower to widać, kurzu nie widział Zakitowanie zaprawą kabli to trzecia liga widzę Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Kurzu nie widział bo większość czasu stał w domu, a jak trafił do piwnicy został owinięty folią Szczerze mówiąc to dopiero teraz zwróciłem uwagę na te kable. Rzeczywiście, robota fachowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 W końcu, po ponad 3 tygodniach, odebrałem rower z reklamacji. Moje miłości razem z okazji Walentynek (tyle, że te pływające się pochowały). 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj2 Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 (edytowane) @TheJW jak ten kot patrzy z zawiscia Edytowane 14 Lutego 2019 przez michalj2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 (edytowane) Raczej z nienawiścią Właśnie stracił tytuł "primus inter pares" Edytowane 14 Lutego 2019 przez Waza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 15 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 Kocisko mocarne. Nie ma żartów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 15 godzin temu, TheJW napisał: W końcu, po ponad 3 tygodniach, odebrałem rower z reklamacji. Moje miłości razem z okazji Walentynek (tyle, że te pływające się pochowały). Z ciekawości, jaki był powód reklamacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpermm Napisano 15 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 A wstawie tu też mojego faidale 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 15 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 (edytowane) 59 minut temu, skom25 napisał: Z ciekawości, jaki był powód reklamacji? Widelec. Zapadł się o jakieś 10%, nieprawidłowo reagował na pompowanie. Najpewniej uszczelki w komorze powietrznej, bo Harfa zapisała w protokole jej serwis, a w częściach "service kit 200h". Rower miał przejechane w momencie wykrycia usterki może 75km. To raptem 3 godziny jazdy... Zabawne jest to, że nie wyjęli nawet kurzówek i nie wyczyścili dokładnie widelca do serwisu - resztki piachu, z jakimi oddałem rower, nadal były w zagłębieniach uszczelek po odbiorze. Nie chcę nawet myśleć, co jest w środku. Dziwi mnie, że mając całego service kita nie wymienili wszystkiego od razu. Inna sprawa to to, że wszędzie jest smar i olej. Nawet pod korkiem zaworu powietrza! Po serwisie muszę wyjąć widelec, żeby go wyczyścić. Paranoja. Edytowane 15 Lutego 2019 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 15 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 Wybaczcie post pod postem. Tak je na chwilę zostawiłem i zauważyłem, że mi się fajnie kolorystycznie zgrywają. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 15 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 Wieczorne klimaty przy serwisie Garego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 16 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Gary cool... Donice i fotel też w pytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Jakiś czas temu wrzucałem zdjęcia złożonej nowej szosy z kierownicą PRO PLT, mostkiem Accent Execute i sztycą PRO LT. Jakoś to zestawienie nie dawało mi spokoju i spójności jeżeli chodzi o estetykę. No i poszedłem na całość: pełna seria PRO PLT wylądowała na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 19 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 wrzucałem w innym wątku, ale się powtórzę ....29 er w negliżu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 20 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 To skoro pokazujemy swoje bałagany...to moja kiszka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 (edytowane) Panie, Panowie, Towarzysze i cała reszta pozapartyjnych indywiduów... Jestem głęboko poruszony zbliżającą się rocznicą. Dnia 2 marca 2019 mija nam 5 lat, odkąd mamy ten szacowny wątek. Mamy ponad 146 obserwujących, co plasuje go w absolutnej czołówce najbardziej poczytnych wątków w gminie. Jest to osiągnięciem na skalę sołectwa i możemy być z siebie dumni. Wyprzedziliśmy wątki: „[rower] Romet 29er, czyli pretekst do dyskusji o korozji” – 135 obserwujących „[Aukcje raczej nieciekawe] Czyli wszelkie pozapartyjne, groteskowe i kosmiczne aukcje.” – 116 obserwujących „[rowery nietypowe] Faty, Różnokołowce, 29+, MX, Bumelanci, Bezprzerzutkowce, Wąsaci tatusiowie, Bikepacking/rafting itp.” – 139 obserwujących I wiele, wiele innych, których i tak nikt nie czyta Z tej też okazji chciałbym pogratulować SOBIE błyskotliwości, poczucia humoru, uporu oraz sumienności w pracy nad poruszaniem serc i dusz czytelników. Z tej też okazji przygotowałem nagrody jubileuszowe, które zostaną uroczyście wręczone na Cotygodniowym Jubileuszowym Spotkaniu Pracowników Centralnego Komitetu Rekultywacji Odpadów Poprodukcyjnych Przy Gminnym Ośrodku Pomocy Domowej, które odbędzie się 2 marca 2019 na skrzyżowaniu ulic Spacerowa i Bronikowskiego w Bydgoszczy. Uczestników spotkania uprasza się o wzięcie termosów z zupą, parasoli oraz datków dla Ojca Założyciela. Datki przyjmowane są w postaci pieniężnej, wekslowej, czekowej, zestawowej, pajpalowej, bitcoinowej … albo w postaci plastrów cukinii spożywczej, której nigdy za wiele. Kategorie, w których wręczymy wysokie nagrody pieniężne i nagrodzeni: Dla założyciela najlepszego wątku na ForumRowerowym – Ojciec ZałożycielTM Za szczególne zasługi w sianiu zamętu – Ojciec ZałożycielTM Za szczególne zasługi w promowaniu roślin dyniowatych – Ojciec ZałożycielTM Za szczególne osiągnięcia w dziedzinie fotografii poruszonej – Ojciec ZałożycielTM Za wykorzystanie lokówki do celów fotograficznych - Ojciec ZałożycielTM Kategorie dodatkowe nagrodzone losowym sprzętem z pudła z napisem „przydasie” (nagrody będą wysyłane pocztą za pobraniem): Sobek82 - Za legendarną graciarnię, która będzie obiektem wielu pielgrzymek IvanMTB & Kazafaza - Za szczególne zasługi w szmuglu złomu zagranicznego i towarów deficytowych durnykot - Za osiągnięcia w zakresie nurkowania śmietnikowego, nekromancji forumowej i posiadanie poczucia humoru (tak rzadkie wśród moderatorów) Życzę sobie i wam wszystkim mnóstwa niepotrzebnych rzeczy, zapchanych piwnic, brudnych szmat, obitych meblościanek, słoików z przetworami i wonnych laczków Kubota. Niechaj wasze rowery stoją w przestrzeni zamkniętej, żałośnie niekompletne i ze spuszczonym powietrzem z dętek. Niechaj leżą na nich graty wszelakie porastające kurzem i rdzą. Niechaj lakiery na waszych pięknych maszynach płowieją ze starości a nie od słońca. Niech wasze zdjęcia będą nieostre, źle wykadrowane, niedoświetlone, prześwietlone i zrobione wszystkim, co nie jest aparatem fotograficznym. Niechaj wasze XXery będą gdziekolwiek, byle wewnątrz,Ojciec ZałożycielTM Edytowane 28 Lutego 2019 przez rambolbambol 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Ojcze, łezka zakręciła mnie się w oku na wspomnienie o cukinii, ostatnio oglądałem film dokumentalny na pewnej stronie internetowej jak ową cukinią pewna dama namiętnie operowała. Z okazji zbliżającej się rocznicy przesyłam zdjęcie pamiątkowe dla Ojca Założyciela, niech będzie pochwa lony na wieki wiekuw. Pozdrower 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Wewnętrznie uradowany życzę dalszej pięciolatki i niewynaturzonych rowerów w Galeryji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzusek Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 @rambolbambol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzusek Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Z okazji zbliżającej się rocznicy ja idę w tany, a mój dziki Dzik zawisł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 !!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 W sumie nie ma co sie rozpisywac. tzw. syf za zimno na czyszczenie na zewnatrz wiec adoptowaliśmy drewutnie na chwile. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 ...podczas niecierpliwego oczekiwania na jutrzejszą pogodę... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi