MikeSkywalker Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Przecież to @Tatanka zgadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Eee, myslalem ze jednak beda te melony :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 @@MikeSkywalker był najbliżej - sterownia i monitoring (od lewego monitora) wodociągów , oczyszczalni ścieków i przepompowni w gminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 W wikend jade w bobry tucholskie, jeszcze nie wiem na którym i na jakich kapciach i ogólnie to mi się nie chce przekładać kół, kaset ale może jutro Bozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 15 Września 2017 Udostępnij Napisano 15 Września 2017 PolRegio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 30 Września 2017 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Sobka nie ma i temat umiera zatem podejmuje próbę wskrzeszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 30 Września 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Czyli zasłużył nie tylko na własny kąt, ale i na własne łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 30 Września 2017 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 (edytowane) Służbowe , jakbym taką ekstrawagancję w domu odstawił to moje stałe miejsce byłoby już tylko w piwnicy razem z nim. Edytowane 30 Września 2017 przez gtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 30 Września 2017 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 (edytowane) Nowe mieszkanie i nowa miejscówka... Edytowane 30 Września 2017 przez Alsew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 30 Września 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Aż Marilyn zagryza paluszki na widok koloru a'la Ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jock3r Napisano 8 Października 2017 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Dziupla ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Z oporami ale wszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Aż Marilyn zagryza paluszki na widok koloru a'la Ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Uff , a już myślałem , że cie straciliśmy Widać jednak , iż piętno tacierzyństwa zawitało i do stodoły - bezchmielowe izotoniki i "bolid" najmłodszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 11 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Sobek82, nawet nie wiesz, jak bardzo się za tym twoim burdlem stęskłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 25 Października 2017 Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Rzadki widok treningu roweru na drążku. Teraz już wiesz, czemu one są takie szybkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelGR Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Sobek mistrz. Będzie jedynym człowiekiem w historii forum, który przy tysiącu postów osiągnie jakieś pięć tysięcy punktów reputacji i trafi do wiekopomnej gablotki : ))) @gtb - jakoś tak złowieszczo z tymi ruro-wężami i beczką - szykuje się niezły horror. Umiesz budować napięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 @sobek82 Fajny mały zawodnik. Widać po szelmowskim uśmiechu, że będzie rozrabiaka jak podrośnie Już zaczyna pokazywać charakter, na 5 sekund go nie można zostawić, ale wiem że na rowerach właśnie go przytemperuję W tym sezonie pik był użyty zaledwie raz a brazzer też niewiele, czasu jak na lekarstwo, metrów mi mimo wszystko przybyło na pięterku Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 15 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 @@Sobek82 sypnij tam worek kiełkujących kartofli tudzież balot słomy bo taka połać "czystej" podłogi nie współgra z twoim image Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freak78 Napisano 16 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Witam, oto moja kolejna furmanka : ciut za duża na mnie, ale w górnej granicy rozsądku, ustawiona pode mnie, i jeździ się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 25 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Powiększamy rodzinę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi