porcelanowy Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Powitoł Po błocku i zimnej kąpieli Roman zagarażowany w "przedpokoju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Ładne mi garażowanie że pies z kulawą nogą miałby problem przejść PozdrowerPS. Szkoda że stalowych romanów już nie produkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelGR Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Całkiem nowe ujęcie idei stojącego zegara. A właściwie dwóch, pokazujących czas w różnych stronach świata. Jakże długą drogę pokonała myśl techniczna od czasu tradycyjnej, niepraktycznej drewnianej skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Rower bardzo się przydaje podczas porządków w pokoju, jako wieszak na worek na śmieci.O ile można polemizować czy chwyty ESI Chunky są dobre (wg. mnie są i zapobiegły drętwieniu dłoni), to fazki na ich końcach sprawiają, że przestrzenie między nimi, a klamkami tworzą świetne miejsce do powieszenia rączki worka na śmieci. Polecam te chwyty, choćby i nawet do tego, żeby można było na kierownicy wieszać reklamówki ze śmieciami. Warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Maja 2017 Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 image postcertificity.comPozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 14 Maja 2017 Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 A tej kątówki w ogóle używasz, czy to tylko eksponat do zdjęć? Ona ciągle chyba tam leży xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Maja 2017 Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 Jest weekend to tak leży od piątku Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 14 Maja 2017 Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 Pozdrower A czo to takie piękne fioletowe (zawsze miałem słabość do fioletu)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 (edytowane) Sen przed aktywną sobotą Edytowane 19 Maja 2017 przez Abermon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Sen przed aktywną sobotą To jakiś prywatny domek letniskowy czy ogólnodostępne miejsce w pobliżu dobrych tras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Maja 2017 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Brazzers screenshot windows Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Maja 2017 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Tęsknię w tym temacie za czasami fotografii analogowej. Wtedy ponoć pstrykało się mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOCZEK89 Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Musiałem wpakować do domu bo jeszcze nie ma ubezpieczenia a kradną rowery jeden za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Szanuję styl. Taki "dopiero się wprowadziłem ale rower jest już ze mną" (z nami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Brak stylu ale też jest za jedwab iście image searchPozdrower Mike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Maja 2017 Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Brazzers screenshot windows Pierwsza myśl - jakby nie było roweru, to wygląda jak podkolorowane zdjecie z jakiejś warszawskiej kamienicy po nalotach w 44r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 24 Maja 2017 Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Widać! Pikny zadek, ale widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Cóż za spostrzegawczość, Milordzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huskarl Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Ja swoim rowerom robię zdjęcia w krępujących sytuacjach (w czasie mycia się): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Nie jesteś prekursorem takiej miejscówki , @@misiojedzie jako pierwszy pokazał fotkę w "waniennej" scenerii ale widzę , że u ciebie to już wieloletnia tradycja. Ale kwiatki zaiste oczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Ja swoim rowerom robię zdjęcia w krępujących sytuacjach (w czasie mycia się): Przeprowadziłeś się czy łazienka po remoncie? Układ płytek sugeruje że po remoncie, szerokość to chyba 180cm. Dziwi mnie jedynie fakt wstawienia krótszej wanny bo widzę że w opcji z kwiatami dookoła niej są półeczki z płytek. Z drugiej strony trendy w branży są takie że wanna to coraz częściej rzadkość, nawet klasyczne kabiny prysznicowe odchodzą do lamusa na rzecz bezbrodzikowych które z punktu widzenia myjni rowerowej nie są takie złe. Rowery też sugerują remont, bo często MTB HT ewoluuje w fulla i szosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Ja swoim rowerom robię zdjęcia w krępujących sytuacjach (w czasie mycia się): Matka/ zona wie co robisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huskarl Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Akurat to dwa różne mieszkania. Biały jest w moim a szosa i full u matki gdy mieszkałem na czas remontu mojego (chociaż łazienki u siebie nie ruszyłem, jeszcze czeka). Wanna jest przykrótka bo była kupiona przed remontem generalnym u matki, a potem wyszło, że można rozsunąć ściany o ~15cm i powiększyć łazienkę, co też zostało zrobione, a wanna pozostała. Półki nie są w sumie złe. Trendy trendami ale ja też czasem lubię tyłek wymoczyć a pod prysznicem się nie da. No i to ciągłe przecieranie zacieków z szyb ... Nadal mam wszystkie trzy rowery. Skoro mam już jeden rower na szosę i drugi do lasu to biały wyewoluował w rower miejski. Dostał bagażnik, błotniki i węższe, gładkie opony na asfalt. Pewnie nie jest zadowolony bo wygląda śmiesznie, ale mam czy jeździć w każdą pogodę i nie strach go zostawić na mieście. Nikt dwóch U-locków nie przetnie tak szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi