Sobek82 Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Kosz na pranie, pościel jak marzenie, okno na świat, dżinsy legginsy i ten maciupeńki rowerek, świadczy o strychu jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Marca 2017 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Miałem sobie dać spokuj, łodpocząć , nie maltretować was Towarzysze kolejnymi pierdami, ale co tam, piwerko się wychyliło to i powódka się znalazł.Zamieniłem balony na żmije, maluje mostek na żółto, w oddali malnąłem ramę na fiolet na przekładkę po uboju Pikobarana. Jutro 21 st więc siem bendzie działo. Czymajta kciuki. Pozdrowerupload img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 wspieram pasje syna [emoji1] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Trza go było to lochu znieść bu mu nadać diabelskiej mocy. Wzywając diabła wykrzyczeć- AVE Satan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 (edytowane) @@Sobek82, czy ja tam dobrze widzę zasłużonego Towarzysza wyrabiającego 300% normy - Ursusa C-4011 ? Edytowane 31 Marca 2017 przez gtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Tak to ten jegomość, kiedyś go odpicuje, zanim dziadek kopnął to wyrabiał normę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 A niżej Ursusa co to za jednoślad ukrył się pod kurzem? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Romet Retro 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Myślałem żeby założyć temat- debil i jego pokój z rowerem, ale zapewne moderatorzy by tego nie przełknęli Dopóki robię "to" z rowerem nie grożą mi konsekwencje Wrzuciłem miniaturkę by oszczędzić cierpienia tych słabszych emocjonalnie PozdrowerWesołych świąt wielkiej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 image upload no resizeimage url Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Co to za GRUZ ja się pytam?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Z budowy Panie, bo doła tam mam, będę wylewał posadzkę bo nierówno pod sufitem jest. Dla ścisłości w tle mój ukochany kot Krzysztof aka Kszyniu Minu. Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Wybierał ja się na rower, tzn na jazdę ulepem a tu deszcz zaczął sapać, więc zawinąłem ogra i postanowiłem posprzątać stół po Rurku, w między czasie machnąłem ściankę extraWagancką coby ogarnąć burdel i spojrzeć na ten skrawek pokoju łaskawszym okiem.image hosting siteMam tylko nadzieję że nie naprzykrzam się zbytnią częstotliwością udostępnianych zdjęć, staram się być miły i urozmaicić czas sobie i wam drodzy forumowicze. Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Nie wiem co brałeś ale zacznij ponownie - ten porządek jest wręcz nie przyzwoity. Spodziewasz się wizyty : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Ta ściana z cegły zaista. Jak masz spawarkę zrób jakąś płaskorzeźbę z zużytego szpeju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Ciepło się robi na zewnątrz, to i w mym pokoju jakby cieplej, wiosenne porządki czas zacząć free image uploadingZ ostatniego przejazdu Pikobellą nagrałem filmik po złapaniu kapcia, użyłem tam słów niecenzuralnych więc nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Często tak gadasz ze sobą? Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez pawel2208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Kur.a nie wierze ze jedziesz z domu bez detki. Co se pogadasz to twoje,,,ktos szedl obok ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Trójca święta Często i gęsto gadam ze sobą, nikogo lepszego jeszcze do rozmowy nie spotkałem w tym krótkim życiu. Dętki nie brałem, nawet na maratony, liczyłem na szczęście, do wtorku było ok, mam w planie teraz zabierać zapas.Pozdrower Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Filmik , w końcu żona zobaczyła , że nie tylko ja sypie wiązankami - potrafisz podbudować człeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiorwrocek Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Wreszcie w domu [emoji4] Wyciapane z S7E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Pedało Ci ukradli czy dopiero wypakowałeś z kartonu? Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiorwrocek Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 @Sobek82 dopiero przywiezłem ze szopa :-) Wyciapane z S7E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi