Roxorloops Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 @Sobek82 Jestem fanem Twojego warsztatu/piwnicy, ma w sobie coś magicznego, chętnie bym wpadł dołożyć parę upsidedownów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dziś żem stwierdził że moja komnata jezd pełna rekwizytów i ilekroć pierdnę zdjęcie jezd po prostu szczyt szczytów, dlatego błagam was koledzy wirtualni nie bójcie się, idźcie tą drogą.image upload no size limitimg uploadadult photo sharingimageuploadPozdrawiam oziemble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 błagam was koledzy wirtualni nie bójcie się, idźcie tą drogą. Podążam ale gdzież mi tam do ciebie "miszczu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Tekst roku "Nie bójcie się , idźcie tą drogą". W odniesieniu do kontekstu to mistrzostwo Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 No piknie kolego, aż mi się łezka w oczodole zakręciła, poczułem że czynię coś dobrego, zbawiennego co spowoduje iż będziemy barwniej paczeć na świat, ten świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yassey Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 @gtb Pierwszy rzut oka na to zdjęcie i rozkmina "Co tam za tragedia się stanęła po lewej, że tyle zniczy???" A to konserwowe jalapeño chyba :-D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Podkuszon spiżarnianymi aspiracjami, pobiegł z fotochwytem do pomieszczeń by uchwycić tę chwilę.screen shot windows 7image hosting without accountPozdrover :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PapaGienio Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Z racji poważnego schorzenia kręgosłupa mam zakaz jeżdżenia na rowerze w terenie oraz w pozycji innej niż wyprostowana. Nabyłem więc takiego wolnobiega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 @Sobek82 Wiem, że powinniśmy tu dyskutować o nieładzie w przestrzeni zamkniętej albo znaczeniu przecieru pomidorowego w technikach fotografii, ale mam prośbę: Maźnij jakiś wykład na temat "JAK PEAKCROSS JEŹDZI?" . Nie tajemnicą jest, że twój Peak spowodował niemały wzwód u wielu czytelników, którzy teraz po kartonach z przydasiami szukają klamkomanetek szosowych. Musisz ich zaspokoić... no musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Modliłem się do najświętszego by mi cham nie spadł i modły zostały wysłuchane. To dla was rodacy to poświęcenie.image uploading Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 ładna więźba :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 @@Sobek82, czas na poziom hard : Peakobaran przy łóżeczku pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Marca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Dziesiątki, setki, ba nie wiem czy nie tysiące Peaków już w życiu widziałem, ale takiego jeszcze nie.Dlatego, +1 dla tego kolorowego paździerza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Dziękuję za miłe słowa Accent Paździecross Fatality Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Zainspirowany zdjęciem z poprzedniej strony z przetworami w tle oraz twórczością @Sobek82 ( wstyd że dostrzegłem ten geniusz dopiero teraz) postanowiłem wrzucić swój rower. Po pełnym detailingu żeby ładnie błyszczał przez pierwsze 5 minut Dla niewtajemniczonych, detailing to takie smarowanie roweru/ samochodu drogim smalcem i innymi specyfikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 @@skom25 niezły debiut . Jeśli te butelczyny z dolnej pułki są zapełnione tym co na etykiecie to podaj miejscówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Całkiem całkiem ja na debiut, padawanie, widzę dwie poziomki oparte o ścianę. Jeźli chodzi o mojego paździocha to tak wygląda sylwetka ogra na nim.upload imagemfree picture uploadPozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 (edytowane) Sobek... jest dopiero wtorek, a Ty już prawie wyczerpałeś swój tygodniowy limit zdjęc Edytowane 28 Marca 2017 przez ishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Prawie robi wielką różnicę, zastanawiam się przed snem czym was tu jeszcze zaskoczyć.pozdrower mordki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Butelki nie są wypełnione tym co mówią etykiety, ale myślę że z kryjówki wszyscy wyszli by weseli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Marca 2017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Przepraszam że zawyżyłem noty jeźli chodzi o zdjencia, proszem was aby grono pedałogiczne udzielało niezbędnych komentarzy przy każdym zdjenciu, ważne jezd aby wspierać ten zacny temat.Komentaże dotyczące poszczególnych elementów wyposażenia wnęcz som bezcenne.Rozumieć że po ciężkiej pracy części zgromadzenia nie chce się napisać kilku wyrywnych zdań ale toż od tego zależy istnienie tegoż wontku.Rambolbambol hyba tego nie przewidzioł, świeć Panie nad jego duszom.image hoster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 TO JEST JAWNA KONTESTACJA! Towarzysze , mieliśmy już epokę nadużyć względem roślin dyniowatych, mieliśmy epokę zdjęć zawierających koty w różnej postaci a teraz ten opozycjonista, rewolucjonista, anarchista, terrorysta, buntownik, wichrzyciel, wywrotowiec, kacerz, heretyk, anarchista, warchoł i jeszcze na domiar złego rowerzysta wprowadza zupełnie nowy porządek w naszym partyjnym wątku bez porządku. Czy zanim umieścił lubieżną fotografię swojej facjaty z przyrządem liżąco-mamlającym wyciągniętym na wierzch, to ostrzegł co słabszych psychicznie czytelników o treści niebezpiecznej? Czy aby jego fotki PEAKOBARANA nie były inscenizowane celem zmylenia? Czy aby wręcz książkowy przykład burdelu garażowego nie jest tylko marną inscenizacją stojącego za ex-towarzyszem Sobek82 kapitału zagranicznego? Czy Szczecin nie chce potajemnie przejąć porządku świata? Dlatego ja, Ojciec ZałożycelTM ogłaszam: Nie poddawajcie się siostry i bracia. Nie dajcie się stłamsić wywrotowej jednostce. Fotografujcie swoje strychy i piwnice. Pijcie mleko i myjcie zęby rano i wieczorem! Wszelkie podobieństwo użytkownika Sobek82 w powyższej wypowiedzi do użytkownika Sobek82 jest czysto przypadkowe. Sobek82... rządzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Piękna tyrada rambol! Ale razi w niej jedno niesłowiańskie słowo... może pozostańmy przy PIKOBARANIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amauser Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Przegląd można zrobić wszędzie, ale pioruny w oczach małżonki po serwisie w kuchni - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Fotografujcie swoje strychy Towarzyszu Prowadzący , Wodzu Czuwający , prosicie więc macie : Obywatelka właścicielka tego tu widocznego jednośladu wyraziła zgodę na upublicznienie jego wizerunku w tak zacnym kolektywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi