rambolbambol Napisano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 W piwnicy mój kumpel trzyma takiego potwora: Wie ktoś co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Rolls Royce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Bo temat trochę się zapomniał Podpisu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Bo temat trochę się zapomniał Podpisu brak Czy ja dobrze widzę z tyłu łyżkę do butów z Ikei? [emoji1] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Dokładnie! Sprawdza się w 100% :-D Podpisu brak Edytowane 14 Grudnia 2016 przez hanus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 i operacja imbusem by kierę skręcić dla lepszej komunikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Dokładnie! Sprawdza się w 100% :-D Podpisu brak Ale takich brzydkich zdjęć na zewnątrz to nam tu nie wrzucaj. Nietypowy błotnik nie jest usprawiedliwieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Ale takich brzydkich zdjęć na zewnątrz to nam tu nie wrzucaj. Nietypowy błotnik nie jest usprawiedliwieniem To się więcej nie powtórzy... :-( Podpisu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Pogadamy jak pojawi się potomek :-) Z drugiej strony jak ktoś ma wiecej niż jeden rower to jak sobie wyobrażasz trzymanie wszystkich w domu. No chyba, że mieszkasz w domu wolnostojacym a nie bloku na 4 tym piętrze. Wystarczy dobrze zabezpieczyć rower odpowiednim zamknięciem lub drzwi od piwnicy i po strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Ja mam kilka, w pokoju, małym. Wbrew pozorom rowery wcale nie zajmują tak dużo miejsca oparta o siebie pod ścianą czy powieszone na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 ja mam osobny ogrzewany pokój na mój skarb a tak na serio jak mi się pojawi nowy członek rodziny będę tu szukał inspiracji gdzie trzymać sprzęt. Będziesz trzymał tam gdzie resztę swoich "skarbów" - przy łóżeczku . Za każdym razem jak podejdziesz zmienić pieluchę będziesz mógł swój "pierwszy/drugi* skarb" poklepać po siodełku *niewłaściwe skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Łe tam. U mnie Meta wisi nad łożem. Czasami się zastanawiam kiedy spadnie mi na głowę :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Możesz powiesić światełka i bombki, tak świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Bombek nie mogę znaleźć ale wiem że gdzieś są :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 No i pięknie! Ciekawa kompozycja. Spodziewałem się pedantycznego ładu albo chaotycznego bajzlu na łóżku oraz roweru spoglądającego na to z góry a mamy pół roweru, pół abażura i nieokreślony pod względem wielkości wycinka fragment czegoś czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Moja Choinka Edytowane 18 Grudnia 2016 przez daniel33mc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Bardzo ładna! Pozostaje tylko ufać że to nie Twój jedyny rower i któryś z wolnych, świątecznych dni wykorzystasz na jazdę. PS. Myślałeś nad bombkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 aż wstałem z łóżka i włączyłem kompa żeby to tutaj wrzucić...Moja lampka nocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Bardziej interesującym obiektem na zdjęciu jest raczej kompozycja z nadmuchanej rękawiczki i łańcucha rowerowego, być może zalecająca pracę w lateksowym bądź nitrylowym zabezpieczeniu w przypadku kontaktu ze środkami smarującymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jock3r Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Takie tam w pracy Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janooch Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Nie wiem co napisać [emoji849] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThyLight Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Pierwsze tutaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Bardziej interesującym obiektem na zdjęciu jest raczej kompozycja z nadmuchanej rękawiczki i łańcucha rowerowego, być może zalecająca pracę w lateksowym bądź nitrylowym zabezpieczeniu w przypadku kontaktu ze środkami smarującymi. Niee, takie tam artistiko po prostu XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Jeden zarabia na drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 No nieźle RS1 tam widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi