Ychu Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Oj tam , trochę nieład artystyczny - idealny do tego wątku Może nawet za mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Państwo wybaczą ale lepszego podsumowania niż ten mem nie znam Piękne! Do mych oczu napłynęły łzy wzruszenia widząc ten rower pozbawiony połowy ogumienia w otoczeniu 3,5 pary obuwia. Myślę że dobór kompozycji jest nieprzypadkowy a obraz jest alegorią kontaktu człowieka i maszyny z matką Ziemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 @@MikeSkywalker , aż musiałem czyścić monitor po przeczytaniu tak poetyckiej interpretacji tej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IvanDrago Napisano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) DIYoda na węłtylu https://lh3.googleusercontent.com/VoLklu1P4N8VBxulM_9iAzZRbtrYPnNryKzacXDrg5PdD2zeK-XeIc0NmH-kdxeF8ktd5lEIZPxMr1ywwNLbp3u9EJ_2L3cGVn-OERmxSj0CgOPsvCr3td-A-M5GxHl-0AvbVmhNMqjXfXne_sYtgkBDltLinhBGCpm2gt5_lM2fDT-V-KAyfY2b1kML_3C0HHK333aVDUkvQzK5dnwzhT7ho88pf4omh7tiVHTVaR9oh0ZQiWVrCFF-O4mtNjyV3CMwOJxWesYQFNY254FEFrHOFOQfTVAU18Qmi9x38kN2B4k1NjixLTLZ4aMXgAlvqWH-8oobPWAxYlmJQN-deXJCwIlzlpy37vtQ32eGTBVmdruIEWTARwkzDTGUA6QR-TA1B4v_2TwXyOFCX2ts0yqRWwcF-Mpf3DPM28-Z4uDXU-eTUnoAfeL3-q3XiqoygDJhhTTLTvFCgC9kETtmWTMIkxAOt3HVNdvOKsjxmX46duYj7OniTa_qGYNF3aWHXPK3G0YTYRwJLVsapckAz2UvGhkHg-D7q3UrZH_Wwm7QQwuxxY8EhCpqeKty_eMyzXK5UHLyQMU9AGR45twcRAneuozEmvmVwpB4pam6xShsAQGI=w1038-h778-no Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez IvanDrago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 No piękne, piękne. Masz duszę artysty! Z duszą informatyka gorzej bo zamiast ładnego zdjęcia w poście mamy link.Także popraw szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IvanDrago Napisano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Panie, ja to z Gógla+ wklejam i mi pokazuje, że niprawidłowy format pliku! (choć w podglądzie posta zdjęcie jest a nie link) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Jeżeli czegoś nie da się zrobić, potrzebny jest ktoś, kto o tym nie wie – przyjdzie i to zrobi. Bo nie samym Góglem żyje hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Panie, ja to z Gógla+ wklejam i mi pokazuje, że niprawidłowy format pliku! (choć w podglądzie posta zdjęcie jest a nie link) Wrzuć sobie tu i wklej tylko bbcode. http://imgur.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Patrzcie i płaczcie z zadrości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Patrzcie i płaczcie z zadrości! Aż mnie zemdliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajaraNy Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Patrzcie i płaczcie z zadrości! bez kitu aż mi się w głowie kręci... a jeszcze dzisiaj nic nie piłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 bez kitu aż mi się w głowie kręci... a jeszcze dzisiaj nic nie piłem... No dobra, przyznaję że mogłem trochę przesadzić... Następne będzie już normalne czyli z dużą ilością ziarna, jakimiś gaciami i może nawet klapkami, BACZNOŚĆ, Kubota, spocznij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Pamięciówka przed sprzątaniem image upload no ads Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Do sprzątanie to nie z kawą tylko z czteropakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 16 Października 2016 Udostępnij Napisano 16 Października 2016 MBIKE SHOTTAS HT04 Zmiana futra na zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 16 Października 2016 Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Sorry za jakość ,ale tylko telefon był pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 (edytowane) images uploadprint screenpozdrower Edytowane 6 Listopada 2016 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Że niby co ? Złożyłeś do kupy puszkę Pandory i nastał ład i porządek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Wygląda niepokojąco dobrze :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 No cóż - mogło być lepiej. Są wprawdzie drzwi od schronu przeciwatomowego. Jest krzyż celtycki na ścianie. I w sumie tyle. Zdecydowanie za czysto w tej piwnicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Najwyraźniej nie zauważył betonu klasy C 50/60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter82 Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Er też jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 @@dexter82, zdecydowanie za sterylnie , więcej błota tak żeby kapało na wyro i będzie pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter82 Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Moja małżonka jest tego samego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi