Mod Team IvanMTB Napisano 10 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Mam nadzieję, że do wątku różnokołowego też dorzucisz... Ja też Przynajmniej bedzie z kogo poszydzić za szerzenie Wagoimirstwa Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Jakby miało być Wagomirowo, to by było koło ośmiu, a nie prawie 9kg W każdym razie już niedługo... (brak blatu 40z i kilku pierdółek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 11 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Kajam się i obiecuję poprawę Wynalazłem na dysku jeszcze jedno zdjęcie z dawnych czasów (z tyłu 3-biegówka), robione "niewiadomoczym", lepszego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 11 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Mocne, dobre. Daje do myślenia. Wręcz można by stawiać za wzór w innym "galeriowym" wątku. Niektórzy będą narzekali na brak reklamówki czy szmat albo deski do prasowania ale wg mnie dwa dywaniki, wielka niewiadoma w lewym dolnym rogu za szafką i te narzędzia na półce są wystarczająco mocnymi akcentamiJeszcze raz brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 kultowa meblościanka dopełnia tło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Po zdjęcia w mniejszej rozdzielczości lub/i z gorszym oświetleniem zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 14 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Chyba przebiłeś większość tą fotografią.ps: a ten stojak kolumnowy pod wiertarkę nie jest na sprzedaż przypadkiem bo ja (poważnie) kupiłbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 http://allegro.pl/statyw-stojak-do-wiertarki-420mm-wiertarka-stolowa-i4024643013.html psze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 14 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Puklus jeżeli Ty nie widzisz różnicy między tym ze zdjęcia a tym badziewiem z allegro to ja mam dla Ciebie dobry napęd shimano Deore TY 18 http://allegro.pl/przerzutka-shimano-tyl-rd-ty18-hak-w00064-i4033573423.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 ja mam z lidla jakbys byl chetny, raz uzyty chwala go ludzie ale chce kupic wiertarke stolowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Sprzęt ojca, nie mnie tym rozporządzać. Ale wprawne oko, żeś go dostrzegł za tymi deskami, jeszcze wybadałeś jakość Spytam, ale raczej nie na sprzedaż, ojciec majsterkowicz, więc raczej nie będzie chciał się rozstać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 dla Ciebie dobry napęd shimano Deore TY 18 żebyś wiedział to najlepszy sprzed z tych najgorszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daimos Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Chwilę po złożeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 20140313411__955485.jpg Po zdjęcia w mniejszej rozdzielczości lub/i z gorszym oświetleniem zapraszam na priv. GDZIE PIWOTY!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 W szafce w piwnicy. Hmm, rama powgniatana, ubytki w lakierze, krzywa sztyca, uje***a od góry do dołu, koła radośnie hasają w okolicy, a ty się martwisz piwotami? Poza tym jest tak krzywa, że raczej nie są obligatoryjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Moja Cobia też się doczekała fotki wewnątrz. Panie i panowie ... oto THE PROWADNICA ŁAŃCUCHA TM O napędzie 1x10 napiszę więcej niedługo, jak sobie trochę pojeżdżę. Jest druciarsko, bez większych inwestycji i jak na razie in plus względem 3 blatów z przodu. PS. Nie chce ktoś kupić przerzutki przedniej Shimano Deore FD-M591 10rz i manetki lewej SRAM X5 albo dwóch blatów 44 i 22 zęby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Zaginiony ROMeK Tyler, brat słynnego Steavena Tylera, jak widać, z twarzy bardzo podobni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Eleganckie siodło. A tak poza tym, po co Ci tyle kanistrów? Co tam pędzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Zaginiony ROMeK Tyler, brat słynnego Steavena Tylera, jak widać, z twarzy bardzo podobni Czy to dętki do ciągnika? Wziąłbym dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) @pietia79 fatbajka składasz? Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez erzurum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 A tak poza tym, po co Ci tyle kanistrów? Ja wiem że w Wielkopolsce to może nie znane ... tu przy granicy tani benzin sie ma A dętka to z kaszaka jest fatk bike ... no na koło napędowe takiego kapcia ... nie będzie trzeb stopki, sam będzie stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 A rower w zlewie to już był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ja wiem że w Wielkopolsce to może nie znane Uuuu, widzę że jak geografia w szkole była, to sobie wagary urządzałeś. A rower w zlewie to już był? Dużo kopru, czosnku i konicznie liść porzeczki albo dębu daj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ja jeszcze czekam na zdjęcie roweru pod prysznicem (chociaż myślałem, że tu takie będzie. ) Możesz odhaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi