Ychu Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Co to za charger na tapecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Patrząc po zderzaku wychodzi na to, że 1969, więcej info brak. Jak chcesz, to ci podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Chętnie przyjmę bo E500 mi się już znudził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 @Czeczen A mi możesz wysłać fotkę tego misia z tablicy korkowej, to też sobie zmienię tapetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Miś jest brudny, ale boje się go wyprać bo ma sprucie, a mam do niego sentyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwiniusz Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 a jak tam wieszasz mokry rower to nie ma zacieków na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 a jak tam wieszasz mokry rower to nie ma zacieków na ścianie? A powiesiłbyś mokry rower na ścianę, czy najpierw byś poczekał aż wyschnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 (edytowane) Moje rowery Edytowane 20 Lutego 2016 przez Marcin9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Zrobiles sobie sciane w panelach, czy tylko stoisz na scianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 czy tylko stoisz na scianie? Zapomniałem obrócić zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Wynalazłem monocykl do jazdy z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 @@Marcin9, Ty masz w Peaku 2 kierownice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 @@Ipla,Chwilowo tak Zmieniałem kierownice w szosie i nie wystarczyło na nowy mostek więc na razie założyłem mostek z Peaka do szosy a stary mostek i kierownice użyłem jako uchwyt na kierownice w Peaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 @@Marcin9, Ważne że spełnia swoją funkcję, a wygląd niecodzienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Miejsce zimowania jednego bajka. Drugi przebywa w surowszych klimatach strychowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 fajne rozwiązanie na obniżenie przodu roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 I to rozumiem A są tacy którzy na zimę oddają rower do specjalnych przechowalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drchlubicz Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Stoi już tak drugi miesiąc F....k ten garaż już tu gościł, no ale zupełnie inna perspektywa, no i rura kanalizacyjna to chyba nowy nabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Już w 98% przygotowany do jazdy po zakupie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tfc Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Ten dywan aż się prosi aby zawisnąć na ścianie, jak to robi się na wschodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Ja do niedawna miałem podobny na strychu , ale teraz wyłożyli panele zamiast niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Ale wydaje mi się, że czerwony lepiej komponowałby się na ścianie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Sam dywan położony wbrew schematom ze Wschodu na podłodze nie wystarczy. Brakująca szuflada czy uchwyt od lewych drzwiczek też. Ja bym dorzucił jeszcze kilka elementów do tego upośledzonego brakami ale jednak porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Właśnie skończyłem W trakcie budowy z dawcą brakujących części w tle I już skończony Czas wstępnie oblatać rowerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 (edytowane) Wszystko pięknie. :thumbsup: Chociaż wolałbym w singlu....ale ja inny jestem Sterówka w fazie testów ? Edytowane 5 Marca 2016 przez ronina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi