Sobek82 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 upload gambar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 @Sobek82: Było tak dobrze, wysmakowane światłocienie zawoalowane zagadkowym mrokiem i bajzlem... I czar prysł przez ten drugi kadr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PapaGienio Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Patrząc na zdjęcia w tym forum to na rowerach jeżdżą sami menele :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Proszę nie mylić szanującego się kloszarda z menelem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 20151012_201855_1.jpg upload gambar żelastwo do koksowania mułów i suple z dębowego miksowanego z wodą utlenioną zagryzane kiełbachą z biedry... masa rośnie w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 (edytowane) evry bady menele przepraszam byłem później pod większym wpływem dębowego Edytowane 12 Października 2015 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 @@Sobek82[/b[ Muszę przyznać że spelunka pierwsza klasa Zdjęcie również zacne, takie mroczne. Bo udam że tego drugiego nie widziałem, wszakże nie poprawia się dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszyh2404 Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 (edytowane) skryta BESTia screenshot Edytowane 13 Października 2015 przez kszyh2404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiKnights Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Kozek fajny rower :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 screen shot pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 co za dużo to niezdrowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Słyszałem o piciu wody utlenionej z wódką, ale z piwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Mój krokodyl na czas remontu w lochu.Lekko niekompletny. http://zapodaj.net/adeb1d0e932fd.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Zacne szumy milordzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Zacne szumy milordzie! I ten karton, prawie na środku zdjęcia, po mortadeli. To je to . [emoji3] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ink Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Zdjęcie przedstawia przeciwdziałanie zakrzywieniu czasoprzestrzeni, czyli sprzeciw człowieka wobec naturalnego oddziaływania grawitacji. Dość wyraźnie pokazane zostało przemijanie, następstwo pór roku, a także kruchość ludzkiej egzystencji. Dostrzec można również dowody potwierdzające ruch obrotowy ziemii. Zastrzegam, że wszelkie płody rolne ujęte na zdjęciu są 100% Organic i uzyskały pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka potwierdzoną certyfikatem ISO 9001:2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 pierwsza fotka i druga fotka, z obu w sumie jestem dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Panie crust, no nie jadzie, nie jadzie! Nima fotek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 @Ink już w pewnym momencie myślałem, że jedyne oświetlenie jakie masz w piwnicy to z roweru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ink Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 @Ink już w pewnym momencie myślałem, że jedyne oświetlenie jakie masz w piwnicy to z roweru . Nie, nie. Są jeszcze znicze na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 panie djzatorze, a tera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Nie byłem przygotowany na tak wstrząsające obrazy. Łzy wzruszenia cisną się do oczu, oddychać trudno, drgają oczy i bulgoczą jelita!... Dzieło wybitne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Obsrafekowałem się ze wzruszenia, jak pięknie nasz wątek rozkwita jesienią, gdy rowery z wszelkich brudnych i zimnych przestrzeni otwartych lądują w przytulne mieszkania, interesujące strychy i ciekawe piwnice. Towarzysze powiadam wam, że był czas, gdy zwątpiłem w ideę ... ale idea wątku tego nieśmiertelna jak widać jest. Towarzysz partyjny i działacz regionalny z metropolii Toruńskiej - djzatorze, wraz z zastępcą wicesekretarza na region Podkarpacki - Mike z tych Skywalkerów, niezastąpieni byli prowadząc tenże zaszczytny wątek i rad udzielając młodym adeptom fotografii wewnątrz-rowerowo-obstrukcyjnej. A powiem wam też, że tylu nowych talentów nie widziałem od czasu ostatniej agitacji garnków nieprzywierających na moim osiedlu. Prace towarzyszy Sobek82 i crupez właśnie drukuję powielaczem na papierze gazetowym celem wyłożenia nimi skrzynek typu drewniane, w których będę przechowywał cukinię, całą zimę. Większego zaszczytu nie potrafił bym sobie wyobrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swistak40 Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 (edytowane) Tu mój 29er w garażu, koło kartofli, koszul, szafki na buty i śmieci. Nie zabrakło również: cebuli, zniczy, Karchera, wiadra i szmat. Normalnie stoi gdzie indziej, nie w garażu ;p Edytowane 31 Października 2015 przez swistak40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Normalnie stoi gdzie indziej, nie w garażu ;p Pff, pozerka do zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi