bartnik Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 jakie korki? ja tylko kalosze widzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Jak są korki to sory! Mam chyba źle monitor skalibrowany, bo widzę tam czarne dziury a chyba istotnie są tam złote korki... w ramach przeprosin wstawiam link do ładnych obrazków z rowerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 korki są w tym różowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Haha, haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość forestowy Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Boblight sport trochę się szczochrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
listopadiusz Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Motto tego wątku powinno brzmieć "Jeden obraz wart więcej niż tysiąc słów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hobson Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 O masarka, to zdjęcie wywraca percepcję kierunku i przestrzeni na lewą stronę bardziej, niż rysunki Eschera. Brawo! Ode mnie wielki plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qugar Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrovka Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 no to ja sie tez wpisze:) jedno 29 w jednym pokoju i jedno 26 w drugim pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Brawo Za złoty wazon (chyba że to tylko element jakiejś martwej natury z Adasiami) i za profesjonalne dałnhilowe siodełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 (edytowane) KONKURS: Własnozębnie nadgryziona przez Ojca ZałożycielaTM cukinia dla tego, kto powie, czego brakuje na zdjęciu. Edytowane 9 Maja 2015 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 To je pikne, taki rodzinny klimacik #...# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Czego brakuje? Mnóstwa rzeczy, nawet pomijając fantazje o upychaniu w tym pokoju konnej orkiestry dętej. Pytanie mało precyzyjne; moim zdaniem brakuje tam m.in.: czterech pozostałych palców fotografa, lewego pedała w niebieskiej maszynie (swoją drogą, "lewy pedał" to chyba najgorsze kolarskie wyzwisko), wielu stron gazety z podłogi, lustra między wycieraczką i jej fatamorganą, oraz znając życie brakuje 0,5-1 bara w przedniej oponie Cobii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Jeśli założymy, że ten palec to nie palec to brakuje jeszcze jakiś statystycznych 14 cm Duża ta cukinia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Mydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PapaGienio Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Jak mawiała moja babcia: "taki bajzel że tylko gówna na środku brakuje... " :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 @, nooo...klasyczny pers na podłodze kto powie, czego brakuje na zdjęciu talentu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Posucha więc wrzucam kolejne ;] image sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ja się tylko zastanawiam na co tobie potrzebne mieszadło założone we wkrętarce i mieszarka... Reszta dla mnie, jako ucznia Zespołu Szkół Budowlanych jest ok, no może brakuje czegoś %%% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość forestowy Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Plus za najważniejszy sprzęt na każdej budowie: radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Nie syćko poczebuje wymieszoć dużym śmigłem koleżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 ale ten głośnik... powiedz, że to ul, albo schowek na flaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 (edytowane) on przy tego pomocy błoto z ramy obkrusza - bezdotykowo Edytowane 10 Maja 2015 przez bartnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 To panie samoróbka by umilić dzień w pracy upload pictures online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi