Sobek82 Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Zmasowany atak parówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 W szafie się rozkładają zwłoki nieszczęsne teściowej, rowery barykadują by mimo wszystko nic stamtąd nie uciekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawkon13 Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Dla mnie wygląda to tak jakby banda rowerów wyczuła w szafie pełną butelkę Rohloffa Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez dawkon13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 ten obraz.... tyle emocji... Wiesz sentyment, smutek za dawnymi czasami i chęć powrotu do przeszłości i te parówki aż się łza w oku kręci. @@djzatorze, Swoją drogą byłeś na Żarze w weekend? Bo chyba Cie rozpoznałem po twoim NS'ie ale nie byłem pewny czy to Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Byłem, atakowałem A-line'a przez 3 dni Kurde jestem rozpoznawalny Co do obrazu, to poraża mnie koncentracja rowerów w metrze sześciennym. A w tej szafie muszą kryć się wybitne rowerowe smakołyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Ty się Daniu od Nikona odczep Canona wklej Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez bartnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 image hosting 30 mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawkon13 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Mógłby ktoś poprawić tą niepoprawną jakość powyższego zdjęcia? To nie forum dla właścicieli lustrzanek za 3K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Sorry memory ale robiłem zdjęcie zwykłym Olympus'em za pińćset złotych z opcją Magic cokolwiek łona znaczy. pozdromerower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Mógłby ktoś poprawić tą niepoprawną jakość powyższego zdjęcia? Zrobię to słownie, przesycone barwy, nie ostre w niektórych sektorach, na pewno, nie z lustrzanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 No i to mi się podoba - chałupa niewykończona ale najważniejszy element wystroju już stoi na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 no fajny ten odkurzacz z makity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 @@MikeSkywalker, u mnie niewykończona od 6ciu lat dzięki temu rowery mają swój pokój (garażu brak) hint: moje foty w tym wątku z tegoż "pokoju"(vel.magazynamateriałówwykończeniowobudowlanych) właśnie hihi @@Puklus, dorzucę aberrację chromatyczną na przednim kole. ale zdjęcie i tak za dobre może taka symulacja właściwej jakości odcedziłem niepotrzebne piksele dziecięcym sitkiem do piaskownicy, a następnie przefiltrowałem przez 16 torebek zużytej herbaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Nie ma to jak czysty rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 (edytowane) mówisz czysty rower? © by bartnik Edytowane 1 Maja 2015 przez bartnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniu Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 (edytowane) @Boxx Kąpiesz się z nim ? Edytowane 1 Maja 2015 przez Daniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 @bartnik: Widzę, że rower ruszył do kąpieli bez wahania! Bez wahania, kumacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 @BoxxGąbeczki z biedronki. Zbyt szybko się niszczą ale do mycia ramy starczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 No powiem Ci @Kozek, że zaiste masz zasłony . #...# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 @Boxx Kąpiesz się z nim ? oczywiście, nawet śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość forestowy Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Korki w kierownicy muszą być! Tu o bezpieczeństwo chodzi! Nie chcemy sobie wysztancować calowej dziurki w tyłku przy upadku, prawda?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość forestowy Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Przecie są korki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi