mrSpock Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Te pudełeczka po pigułkach to praca domowa na plastykę? I numery startowe, na tym Giancie jechałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) To i może ja pokażę moją japońską stalową strzałę. Shogun Metro CX. Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez tor23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migo Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Mój sposób na przechowywanie roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Panie, ja to na tym bym trzepał dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivi1987 Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 I ja się pochwalę moją dziecinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Jestem świadom tego że choć się staram to te zdjęcia zawsze będą w jakiś sposób poprawne ale mam nadzieję że się spodoba Nie żebym się czepiał ... ale otwórz okno, bo ci chałupę wybuliło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 I ja się pochwalę moją dziecinką No ale nie musiałeś tej dyni chować w szafce . #...# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Widzę ze i w polszy super canon ładuje rury sterowe grubsze od goleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivi1987 Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Copone, dynia wyciągana jest tylko w okresie halloween Puklus, zdecydowanie sterówka jest grubsza od goleni, no ale to nie mój wymysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Wyjąłem aparat dodam , że jakość ostatnich zdjęć jest niedpouszczlanie wyraźna. Należy autorów zbanować, a zdjęcia zapaskudzićHAŃBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Robiłem co mogłem towarzysze, ale niektóre fotografie są nie do uratowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 @rambolbambol, co jak co ale pies jest boski . #...# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 26 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Miszcz Fotosklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 miałem Jubilata <3 <3 <3 ale trochę inaczej wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Nie żebym się czepiał ... ale otwórz okno, bo ci chałupę wybuliło ... To wybulenie nazywa się 10 mm i jest bardzo wesołym obiektywem A że nad antywarsztatem fotograficznym muszę popracować to wiem ale to wcale nie jest takie łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 To nie obiektyw... sfotografowałeś zaginanie czasoprzestrzeni, nobla masz w garści jak nic. Obawiałem się, że Twoja absencja w wątku spowodowana była tymi drobnymi złośliwościami i już chciałem kwiaty posłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Ja tylko to zostawię i już sobię idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 No, takie fotografie to ja rozumiem. Nominuję do nagrody, jeżeli Ojciec pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniu Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 @benek196 wiesz, że po alkoholu się nie jeździ i to po mieszkaniu #...# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivi1987 Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 A ja się zastanawiałem, czy lustrzanką zdjęcia nie zrobić [emoji12] Pewnie bym dożywotniego bana dostał [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Musiałem użyć piwnicy dlatego takie wyraźne Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Kaczorak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Wygląda jakbyś w piwnicy miał Decathlon. . #...# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Wysoka ta piwnica, dużo światła, w domu drzwi wymienione na nowsze, kolekcjoner, z żadnym bajkiem nie chce się rozstać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 @Kaczorak: ten obraz.... tyle emocji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi