Shuvv Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 (edytowane) debiut w fotografii specjalne Ja tutaj widzę ramę w powiększeniu. Biała smuga na górze to główna rura a po prawej główka ramy. Bawcie się dobrze! "Ziarno takie, że można hektar pola obsiać i jeszcze zostanie..." (za pietia79) Teraz można! Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Shuvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Czyżby temat upadł tak nisko że nie cieszą już kapcie w przedpokoju tylko ziarno, obojętnie co przedstawia? Ziarno jest dobre ale w tym co przedstawił np. @@sephiroot to nawet nie wiem czy ziarna mam szukać czy uznać że to sztuka wyższego poziomu warta bazylion tysięcy złotych dla krytykuf? Ale nie zatracając kompletnie detali i troszcząc się o to żeby materiału siewnego nie brakło postanawiam poprawę i proszę Ojca Założyciela o wybaczenie! Edytowane 17 Stycznia 2015 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Niestety ale rower był podwójnie wewnątrz. Widać karton w piwnicy. Taki rodzaj żarciku artystycznego @MikeSkywalker Nie szukać a podziwiać Edytowane 17 Stycznia 2015 przez sephiroot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Powitoł Jest chyba wszystko co trzeba, w takiej (złej ) jakości jak się w tym wątku wymaga Komórka na węgiel przerobiona na rowerownie. Od lewej wiszą: KTM Siostry, moja Kona, Kross Szwagra. Od lewej na ziemi: wystaje oko trajki mojej Córy wszędołaz Chrześnika i różowa hulajnoga Kuzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Niczym półtusze wieprzowe w kolejce do masarni... O, tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Dokładnie to samo miałem skojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Powitoł Próbowałem trzymać klimat blisko horrorów klasy B/C/D/i dalej. Coś w rodzaju "Nocny pociąg z mięsem" czy "Sawney: kanibal ze szkocji" Na coś pełnotłustego albo na kawał dziczyzny ze zwinnej przełajowej sarenki myślę że by się jeszcze miejsce znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Pozostając w tematyce mrocznego kina dorzucę cytat z nieco innego gatunku. The Dark side And the Light(s) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Zdjęcie dla National Geo i nawet nie będę się rozwodził dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Mój Shottas w cieplejszym klimacie niż rzeźnia @porcelanowego i odpowiedniej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Komin prawie jak w Jaworznie III, można się w czasie jazdy podrapać w podbródek bez spuszczania oka z sygnalizacji świetlnej! (Dobra, wiem że rower w trakcie budowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hobson Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Ja sądzę, że nawet taka wypaśna amortyzacja tyłu nie kompensuje dyskomfortu związanego z brakiem siodełka... Jeśli chodzi o mnie, to ja już wole hardtaila, byle z siodełkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Można jeździć na stojąco Ja tak przez tydzien jezdzilem robiac codziennie około 5km xd bo do szkoly do sklepu itd xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Siet Chociaż w sumie siaty można wieszać na takim kominie, albo lampkę do niego przypiąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Ciekawy stojak - sprawdza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Sprawdza sie, chociaz musiałem go lekko zmodyfikować, tzn, normalnie moze porysowac ramę, nawet te "zabezpieczenia" rysują, dlatego włożyłem tam "gąbke" ktorą dostałem wraz laptopem w pudełku :v Ale jak za taką cene, tam około 100zł, to najlepszy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Znając Wasze zainteresowanie zdjęciami będącymi jakościowo i merytorycznie na wysokim poziomie prezentuje: "Plac budowy" Edytowane 30 Stycznia 2015 przez mrSpock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 czy to czerwone na ramie to krew spowodowana brakiem siodełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 dokładnie tak... posłuchałem rady i wsadziłem cukinie. Teraz mam szwy, wstyd i cierpienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 (edytowane) Teraz mam szwy Łączymy się w bulu i nadzieji Edytowane 1 Lutego 2015 przez Shuvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szuwarek92 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Coś z przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 To teraz incepcja. Zdjęcie roweru w pomieszczeniu, w bałaganie, w częściach i przede wszystkim w kartonie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Coś z przedpokoju Jakość paskudna, popracuj nad tym bo trotów i sianka dla gryzonia jeszcze tu nie mieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 (edytowane) te dwie paczki to z Columbii przyszły, a ta trzecia pewnie z Amsterdamu? a rower za to z Czech Edytowane 3 Lutego 2015 przez mrSpock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi