Mod Team Puklus Napisano 26 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 niby wewnątrz, a na zewnątrz I oto jak polak potrafi zasady naginać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 @klon Lista pytań, które pewnie nurtują wszystkich czytelników tego wątku i miło, gdybyś udzielił na nie wyczerpujących wypowiedzi: Czy to jest VW Bora? Ile pali na setkę? O ile cofnięty licznik? Niemiec płakał jak oddawał? Rower to NS Epileptyk, czy jakoś tak, ale co to za puszki na podłodze w aucie? Widzę bitą śmietanę, spray do okien, farbę do ścian, muchozol i chyba smar miedziany. Interesujący wybór na wyprawę. Musisz być interesującym człowiekiem. Masz CB radio? Czemu na żadnym ze zdjęć nie widać laczków Kubota? Chyba że fotki zostały zrobione laczkiem Kubota, to wybaczam. Tak czy inaczej pochwalam wysoką ziarnistość kadru i raczej klarowną przestrzeń zamkniętą typu "W" a nie "na tle". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Czy to jest VW Bora? Ile pali na setkę? O ile cofnięty licznik? Niemiec płakał jak oddawał? Nie, to nie Bora, ale jesteś blisko Zawsze wypala tyle ile wleję, licznik cofnięty o te kilka km co na wstecznym jeździłem Jaki Niemiec? Rower to NS Epileptyk, czy jakoś tak, ale co to za puszki na podłodze w aucie? Widzę bitą śmietanę, spray do okien, farbę do ścian, muchozol i chyba smar miedziany. Interesujący wybór na wyprawę. Musisz być interesującym człowiekiem. Sam nie wiem co tam jest, ten koszyk jest puszką pandory, obawiam się sprawdzić jego zawartości Masz CB radio? Mam CB radio bez CB Czemu na żadnym ze zdjęć nie widać laczków Kubota? Chyba że fotki zostały zrobione laczkiem Kubota, to wybaczam. Kubot właśnie gra na Wimbledonie i niestety zabrał swoje laczki, nie chciał pożyczyć Fotki robione lewarkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu24 Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Panie to VW Polo a nie Bora obok Bory to pewnie kiedyś stało ale rzeczywiście kompozycja puszek odpowiednia na wyprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 O ile cofnięty licznik? Ciekawe czy ktoś uwierzy ze moje jeździdło nie ma cofanego licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agM88 Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 mi to na seata wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ta to Polio Kljasik mości ludziska pewnie 94r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 26 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 @klonTylko nie pomyl którejś z tych "puszek na wyprawę" z mielonką turystyczną albo paprykarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Jak na mature podjechal to dyrektor zamiast arkusza umowe podlozyl :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Dwa komunijne XXery: Mój i siostry. Mój to takie amelinium j**ane, że choć nic nie ma, waży więcej niż mój aktualny full Lapierre'a. Spowalniacze decydują za Ciebie, kiedy się zatrzymasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu24 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 rodzinnie hahaha czasem bywa tak że rower służy za dobry wieszak na ubrania jak to przedstawione jest na pierwszym rowerku od lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 rower służy za dobry wieszak na ubrania Ale jaki z niego cruiser! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Dwa komunijne XXery: "ITAL BIKE" - włoska robota najwyższej próby... @stachu24 Tutaj też widać wyraźny wpływ kultury śródziemnomorskiej. Prawie jak włoskie patio z tymi żółtymi kiatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drnopl Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 To ja wrzucę moje sprzęty, jeno w trochę innej formie ;D Od razu zaznaczę że starałem się jak mogłem i kręciłem sitkiiem doświetlając arbuzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Łoyezus! Ruchome obrazy! Edytowane 28 Czerwca 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Rambol, no cóż ...mechanizacja. Z technikoM nie wygrasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 A tam pośrodku cóż to za zielono-czarny, single speed 8er? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drnopl Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Pośrodku psze pana jest rydwan złowieszczy którym dowożę arbuzy do doświetlania, i czasami deskki na kompot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Ta to Polio Kljasik mości ludziska pewnie 94r Gratulacje, co prawda rocznik delikatnie inny, ale mimo wszystko wygrał Pan 3 kilo mułu z dna jeziora Inulec(tam cykałem fotki ). Odbiór osobisty, zalecane posiadanie własnego akwalungu Tylko nie pomyl którejś z tych "puszek na wyprawę" z mielonką turystyczną albo paprykarzem. Spokojna głowa, paprykarze są w innej skrzynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 włoska robota najwyższej próby... Masa sugeruje radzieckie pochodzenie. Mimo, że kupiona w 2000 roku jako nowa. XXer siostry też nie byle co - plastikowe klamki, koraliki w szprychach i inne bajery zaliczające go do klasy Pimp My Ride. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 To znowu ja Sialala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu24 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Przewoziłeś watę szklaną rowerkiem? Jak będzie mi się chciało naginać na strych to pokaże Wam konkretne "Pimp My Ride", z butów wyrywa hahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 No czymś trzeba przewieźć, więc czym jak nie rowerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 wyrał Pan 3 kilo mułu z dna jeziora Tyle wygrać ... sacz chapines ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cannondalerybnik Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 [sharedmedia=garage:vehicles:4910] To i ja się pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi