kazafaza Napisano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Kiedy ranne wstają zorze, on doczekać się nie może... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Łańcuch Ci ukradli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Dzięki Wodzu, wisi na sznurze po praniu. Ja i tak jeszcze z dwa dni muszę odczekać bo anginowałem 🤒 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Też mnie coś bierze a prze to czerwiec i czy dzieści stop nie. Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 ZDROWIA życzę. Ja przynajmniej mam czas na regenerację przełajaja który leżał chyba od Złotowa nietknięty. Chciałem wczoraj do apteki podbić ale piszczało to-to i trzeszczało niefajnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meitner99 Napisano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Przymiarki przed bikepackingową wyprawą. Edytowane 19 Czerwca 2021 przez meitner99 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2021 Jakoś się udeptało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2021 Grube lolo na zamku Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 W GT się kierowca obróciła dlatego jedna butelczyna leży na podłodze 🤗 Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 Żeby nie było, że tylko jedna osoba wrzuca zdjęcia Coś ode mnie. Fotki wyjazdowe. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 Żeby nie było Pozdrow'er 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 2 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2021 I cyk jeszcze jedną fotkę znalazłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2021 W taki sposób obsługujesz manetkę pod takim kątem? Samo patrzenie już boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 2 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2021 Kierownica genetic digest. Obsługa bardzo wygodna jeżdżę na tym ustawieniu od kilku lat jestem mega zadowolony. Manetka ustawiona zgodnie z gięciem kierownicy. Żeby nie było offtopu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Miało być luźniej a ledwo wlazły. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 4 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 4 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Wprzódy łańcut miodem zalać a i parafiną rozgrzaną skropić prosto z świecy , obrusem prasowanym w równonoc wytrzeć o poranku, i Hrabia może zdobywać laury i przywileje w koło pałacu. piękne uwewnętrznienie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 6 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 Chyba ostatnie zdjęcie w tym wcieleniu Gienka. Mam nadzieję, e uda się jutro transformację zrobić do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 7 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 .....nie widzę, ostrość , może musztardy użyć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 9 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 Nie wiem czy zdjęcia, które ostatnio dodałem są widoczne. Na moim kompie wszystko ładnie widać, na drugim kompie nie widziałem dodanych przeze mnie zdjęć. W sumie nie wiem dlaczego Ale teraz mogę pokazać małą transformację gienka. Tak było A tak jest teraz Ciężko było kupić kierownicę ale w końcu się udało. Wszędzie są tylko srebrne. Pierwsza jazda bardzo fajnie mnie zaskoczyła. Odzwyczaiłem się od takich szerokich kierownic. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 Trochę jednak ciasno na serwis. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 27 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 (edytowane) W tym miejscu nie kapie.... Edytowane 27 Lipca 2021 przez Wojcio 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 🤗🙃 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2021 @Sobek82Czy to jest składak z barankiem? Czy mi się coś w oczach poprzestawiało. A u mnie powoli powoli coś powstaję. Niestety ale z dzieciakami obok składanie idzie baaardzo wolno. Dzisiaj udało mi się załatwić problem z kołami. Po prostu kupiłem na szybko używki na OLX. Ciekaw jestem czy ktoś miał problem z kapslami do osi piasty przedniej. W moim przypadku koło przy delikatnym dokręcaniu osi ręką przestawało się kręcić. A oto i on w prawie całej okazałości. Dzieci nie pozwoliły mi zrobić nic więcej. Ale z dobrych nowin to żadne drobne elementy i małe narzędzia mi nie zniknęły podczas składania. Także maili serwisanci powoli się wyrabiają. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi