rambolbambol Napisano 27 Czerwca Autor Napisano 27 Czerwca (edytowane) Twoje foto napawa mnie grozą. Doceniam jednak częściowe ujęcie żarówki w lampie, widać że fotograf się starał zrobić zdjęcie na odwal i słabo doświetlone, czyli tak jak powinno być zrobione dla tego wątku. Edytowane 27 Czerwca przez rambolbambol 3 Cytuj
kazafaza Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca Cytat widać że fotograf się starał zrobić zdjęcie na odwal Challenge accepted 2 2 Cytuj
rambolbambol Napisano 28 Czerwca Autor Napisano 28 Czerwca (edytowane) @kazafaza, wspaniała faza lotu, tyle do uchwycenia w kadrze i zarazem nic uchwycić się nie da. Widzę, że musiałeś poświęcić wiele, żeby tak dobre zdjęcie zrobić. Może nawet gładź naprzeciwległej ścianie. @Sobek82, patrzę na twoje fotki i koła rowerowe mi się dwoją przed oczyma niczym mroczki jakieś. Edytowane 28 Czerwca przez rambolbambol 1 3 Cytuj
wr81 Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca Rowery minionej młodości. Przepraszam za włączoną lampę. 7 Cytuj
kazafaza Napisano 19 Lipca Napisano 19 Lipca We wnątrz w ewnątrz. A jakby wjechał aż w garaż to jeszcze by wew nącz było 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 31 Lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 31 Lipca Pozdrow'er😘 11 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 31 Lipca Napisano 31 Lipca Sok jabłkowy ale po tygodniu fermentacji może i coś by było 🫠😉 2 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 17 Sierpnia Napisano 17 Sierpnia (edytowane) W dniu 14.08.2024 o 21:44, 100lar3k napisał: Pytałeś kiedyś o moją o ile dobrze pamiętam - i nie trzeba było co pół roku przypominać. W końcu nadszedł urlop i się za nią zabrałem, jest już na zewnątrz kartonu Tylko jest mały problem i muszę się udać do Karamby na konsultacje. Edytowane 19 Sierpnia przez MikeSkywalker 1 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 6 Września Napisano 6 Września W takiej furze to dyskotekę można zorganizować! 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 6 Września Napisano 6 Września Raz sypialnia, dyskoteka albo paleta 🫠 Pozdrow'er 😘 Ps. Szatan złamał hak, peak idzie na serwis, dałem mu w zamian stlowego 26era, po powrocie na nim do domu, dzwonił kiedy mu przywiozę peak'a bo już tęskni za jego za jedwab i sto ością. 3 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 8 Września Mod Team Napisano 8 Września Rampa startowa - ustaw się gdzieś przy skarpie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi