rambolbambol Napisano 23 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 "Tak to już jest, że entropia rośnie, choć się staram żeby było znośnie. Wszechświat dąży do nieuporządkowania ..." cytat z piosenki "Prosię w Chaosie" autorstwa Ranko Ukulele 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 I tak stoi od wigilii w salonie 😏 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 27 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 A mój w swoim pokoju czeka na wiosnę. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Też miałem plan z lampkami, ale musiałem się solidnie uwijać i nie dałem rady (dzieci jeszcze wierzą w Mikołaja 😄) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Pomimo, że stoi w moim domu i ja go kupiłem... to nie jest mój rower, przyjrzyj się rozmiarowi Ja już parę lat mam zastępstwo w świątecznym ozdabianiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 @sznib Ta wersalka. Taka klasyczna. Taka piękna. Spójrzcie tylko na kartony i folię na niej. Tło w kolorze PRL-błękitu udekorowane margaryną i śladami po oponach. Dawno się tak nie wzruszyłem na tym wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 27 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Cytat udekorowane margaryną Jak już to smarem :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Mery iks mass and chap'y nu je ar. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 17 godzin temu, abdesign napisał: to nie jest mój rower A tego się domyśliłem 🙂 Pomarańcz też nie moja, choć kupiłem i przerobiłem pod klientkę - żonę. Przyniosłem w nocy, rano żona mocno się zdziwiła, a dzieci myślały że to kolejny rower dla mnie 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Syrup Toxygen teściowej na każde przeziębienie. Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 W garderobie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2023 Udało mi się poskładać kompa na nowo, czas teraz na rowery, czuć wiosnę w powietrzu 😉 Pozdrow'er 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Koń wersja z 3 na 1 Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 W rolach głównych Czupa a.k.a. XR2 3" vs Smark Sam 2.6": 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Porównaj z 25c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Nie mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 Na lejbie w budzie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 Pikny ten Krampuśniak. A ja koloru swoich czycali ciągle nie mogę wybrać. Rozumiem że uczysz młodzieży tego co utracili w toku ewolucji - czyli wymiany dętki? Sytuacja sprzed paru lat, tak zwany fakt autentyczny: Cytat - Ile kosztuje wymiana dętki? - Dychę. Ale możemy pokazać młodemu jak i sam sobie zmieni. - Za tyle mój wnuczek sobie rąk nie będzie brudził 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 @MikeSkywalker: jadąc z duszą czasu uczę ich stawiania na bezdętce a Krampuśniak dziękuje za komplementa i radzi iż kolor zmiennym bywa! . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Kolejny chętny na trenażer 😻 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 W dniu 27.12.2022 o 16:28, sznib napisał: A mój w swoim pokoju czeka na wiosnę. Bardzo lubię rowery MTB z okresu 2010-2014. Teraz one są takie "sterylne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 Skociszcze w ustawieniu serwisowym. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 PieTREK z nowymi gripami 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi