kazafaza Napisano 1 Listopada 2022 Napisano 1 Listopada 2022 Dwa cale podwójnego wojownika wchadzają spokojnie. Będą biegi i baran na tej kozie. 6 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 2 Listopada 2022 Napisano 2 Listopada 2022 Ehh, trzeba zacząć polować w internetach, dokładnie o takim sprzęcie - z podgiętym widelcem, w takim stylu który lubię myślałem kilka dni temu, że dobrze było przeskoczyć na większe koło w retrosinglowaniu. Cytuj
kazafaza Napisano 6 Listopada 2022 Napisano 6 Listopada 2022 Speszjalny krosszos nabrał mniej-więcej finałowego wdzięku: 4 Cytuj
itr Napisano 7 Listopada 2022 Napisano 7 Listopada 2022 Gravafaza , jaki piękny specjalnie sprany minonek!!! I opony 2 calę ! Chwalę! 1 Cytuj
chudzinki Napisano 18 Listopada 2022 Napisano 18 Listopada 2022 Dałbyś tą rurę na środek to ktoś "pci" pięknej mógłby zrobić z niej lepszy użytek 😀. 2 Cytuj
JWO Napisano 18 Listopada 2022 Napisano 18 Listopada 2022 t Cytat o ktoś "pci" pięknej mógłby zrobić z niej lepszy użytek 😀. To je moja rura . Ale żona ma taki sam zestaw. Może jej rowery wystawię na balkon 1 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 18 Listopada 2022 Napisano 18 Listopada 2022 Nono, pole danc hanging to jeszcze w wątku nie było Nie mogę się doczekać przeprowadzki "na swoje" żeby sobie w końcu zagospodarować ściany a zwolnić stojaki na podłodze, bo lepszej opcji mieszkania z rowerami nie widzę. Cytuj
Greg1 Napisano 18 Listopada 2022 Napisano 18 Listopada 2022 Cytat Nie mogę się doczekać przeprowadzki "na swoje" żeby sobie w końcu zagospodarować ściany a zwolnić stojaki na podłodze, bo lepszej opcji mieszkania z rowerami nie widzę Potwierdzam, zagospodarowanie ścian jest znacznie "user friendly" 😁 - co prawda to garaż, ale jak wszystkie te rowery (a był jeszcze jeden) stały na podłodze to zajmowały pół garażu 6 Cytuj
kazafaza Napisano 18 Listopada 2022 Napisano 18 Listopada 2022 Są na was haki...będziecie wisieć niebawem 2 2 Cytuj
Sobek82 Napisano 18 Listopada 2022 Napisano 18 Listopada 2022 Przejechałem dziś 3,5 km😉 Siostra mojej Kasi przywiozła z Berlina za free. Pozdrow'er 2 2 Cytuj
rambolbambol Napisano 13 Grudnia 2022 Autor Napisano 13 Grudnia 2022 (edytowane) # LEAKED FOOTAGE # BEWARE # SPOILER ALERT # NOT FOR RESALE # RECTAL BLEEDING # FREE WIFI # DO NOT EAT # Edytowane 13 Grudnia 2022 przez rambolbambol 2 1 Cytuj
kazafaza Napisano 13 Grudnia 2022 Napisano 13 Grudnia 2022 U mnie też spojler. Będzie drugi S-żółtek. 5 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 15 Grudnia 2022 Napisano 15 Grudnia 2022 Piknie To co z tym Rudym Zlotem miłośników SSStali i... dębowych beczek? Cytuj
rambolbambol Napisano 16 Grudnia 2022 Autor Napisano 16 Grudnia 2022 Uuuuu, kolega składa komputer na nowym AMD. Widać Grube-Gładkie od WTB a jak ktoś się dopatrzy po kątach to i koła od Dandy Horse ujrzy. Sobka Szopa widzę ostatnio na bogato się robi i coraz bardziej zaczyna przypominać prawdziwy MAN-CAVE. Cytuj
rambolbambol Napisano 16 Grudnia 2022 Autor Napisano 16 Grudnia 2022 (edytowane) A u mnie czas cudów i dziwów przedświątecznych, w których rodzina odkrywa magię idącą z różnokołowych wynalazków. Dziedzic rodu, na razie bez hamulca przedniego, po testach 67era stwierdza, że o wiele łatwiej się tym zjeżdża ze schodów niż poprzednio. Chyba nawet pokuszę się o jakiś węglowy sztuciec do tego wynalazku, żeby jeszcze więcej frajdy mu sprawić. Sterówka jest na 1 1/8 a sztyca na 31,6 więc hulaj dusza. Tak w ogóle, to ze wszystkich stalowych wynalazków, jakie się przez mój garaż przewinęły, ta rama poniżej (Alpinestars T100) jest chyba najfajniejszą geometrycznie, najbardziej unikatową i jak młody z niej wyrośnie, to będzie mi najciężej się z nią rozstać. No patrzcie na to jak to słodko wygląda 😍 W planach jest jeszcze jeden 79er na popularnej ramie, ale to na wiosnę jak dziedziczka rodu podrośnie z 5 cm wzwyż. Edytowane 16 Grudnia 2022 przez rambolbambol 4 Cytuj
Sobek82 Napisano 16 Grudnia 2022 Napisano 16 Grudnia 2022 Dajesz pan sztycę regulowaną, amorek pod tarczę plus 203mm ją właśnie i na sto latek będzie. 1 Cytuj
JWO Napisano 18 Grudnia 2022 Napisano 18 Grudnia 2022 A moj sie wziął i zawinął na zimę. Jak żyć? 4 1 Cytuj
itr Napisano 19 Grudnia 2022 Napisano 19 Grudnia 2022 W dniu 15.12.2022 o 17:58, kazafaza napisał: ...eSSSa czy jakoś tak: Radawist patrz około 10 zdjęcie w galerii, opony zielone 😉 a jakie pedały pod kolor S 😀 1 Cytuj
kazafaza Napisano 19 Grudnia 2022 Napisano 19 Grudnia 2022 Radafajny koloryt, zadanie ułatwione duotonowym logiem pre-89'. U mnie będzie czarnudno, fiolet w piastach, szczękach, śrubach mostu i korbuwodu. Może jakieś niebieski pyczkensy gdzieniegdzie..? Muszę poszperać inspirację, w sumie indyjska gigantyczna wiewiórka całkiem nieszpetna. L Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi