kazafaza Napisano 1 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 Dwa cale podwójnego wojownika wchadzają spokojnie. Będą biegi i baran na tej kozie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2022 Ehh, trzeba zacząć polować w internetach, dokładnie o takim sprzęcie - z podgiętym widelcem, w takim stylu który lubię myślałem kilka dni temu, że dobrze było przeskoczyć na większe koło w retrosinglowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 6 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2022 Speszjalny krosszos nabrał mniej-więcej finałowego wdzięku: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 7 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 Gravafaza , jaki piękny specjalnie sprany minonek!!! I opony 2 calę ! Chwalę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Uchu ha, Ulepy dwa… 😃 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Dałbyś tą rurę na środek to ktoś "pci" pięknej mógłby zrobić z niej lepszy użytek 😀. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 t Cytat o ktoś "pci" pięknej mógłby zrobić z niej lepszy użytek 😀. To je moja rura . Ale żona ma taki sam zestaw. Może jej rowery wystawię na balkon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Nono, pole danc hanging to jeszcze w wątku nie było Nie mogę się doczekać przeprowadzki "na swoje" żeby sobie w końcu zagospodarować ściany a zwolnić stojaki na podłodze, bo lepszej opcji mieszkania z rowerami nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Cytat Nie mogę się doczekać przeprowadzki "na swoje" żeby sobie w końcu zagospodarować ściany a zwolnić stojaki na podłodze, bo lepszej opcji mieszkania z rowerami nie widzę Potwierdzam, zagospodarowanie ścian jest znacznie "user friendly" 😁 - co prawda to garaż, ale jak wszystkie te rowery (a był jeszcze jeden) stały na podłodze to zajmowały pół garażu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Są na was haki...będziecie wisieć niebawem 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Przejechałem dziś 3,5 km😉 Siostra mojej Kasi przywiozła z Berlina za free. Pozdrow'er 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 4 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 13 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 (edytowane) # LEAKED FOOTAGE # BEWARE # SPOILER ALERT # NOT FOR RESALE # RECTAL BLEEDING # FREE WIFI # DO NOT EAT # Edytowane 13 Grudnia 2022 przez rambolbambol 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 U mnie też spojler. Będzie drugi S-żółtek. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 ...eSSSa czy jakoś tak: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 Piknie To co z tym Rudym Zlotem miłośników SSStali i... dębowych beczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2022 Uuuuu, kolega składa komputer na nowym AMD. Widać Grube-Gładkie od WTB a jak ktoś się dopatrzy po kątach to i koła od Dandy Horse ujrzy. Sobka Szopa widzę ostatnio na bogato się robi i coraz bardziej zaczyna przypominać prawdziwy MAN-CAVE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2022 (edytowane) A u mnie czas cudów i dziwów przedświątecznych, w których rodzina odkrywa magię idącą z różnokołowych wynalazków. Dziedzic rodu, na razie bez hamulca przedniego, po testach 67era stwierdza, że o wiele łatwiej się tym zjeżdża ze schodów niż poprzednio. Chyba nawet pokuszę się o jakiś węglowy sztuciec do tego wynalazku, żeby jeszcze więcej frajdy mu sprawić. Sterówka jest na 1 1/8 a sztyca na 31,6 więc hulaj dusza. Tak w ogóle, to ze wszystkich stalowych wynalazków, jakie się przez mój garaż przewinęły, ta rama poniżej (Alpinestars T100) jest chyba najfajniejszą geometrycznie, najbardziej unikatową i jak młody z niej wyrośnie, to będzie mi najciężej się z nią rozstać. No patrzcie na to jak to słodko wygląda 😍 W planach jest jeszcze jeden 79er na popularnej ramie, ale to na wiosnę jak dziedziczka rodu podrośnie z 5 cm wzwyż. Edytowane 16 Grudnia 2022 przez rambolbambol 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2022 Dajesz pan sztycę regulowaną, amorek pod tarczę plus 203mm ją właśnie i na sto latek będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 A moj sie wziął i zawinął na zimę. Jak żyć? 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 W dniu 15.12.2022 o 17:58, kazafaza napisał: ...eSSSa czy jakoś tak: Radawist patrz około 10 zdjęcie w galerii, opony zielone 😉 a jakie pedały pod kolor S 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Radafajny koloryt, zadanie ułatwione duotonowym logiem pre-89'. U mnie będzie czarnudno, fiolet w piastach, szczękach, śrubach mostu i korbuwodu. Może jakieś niebieski pyczkensy gdzieniegdzie..? Muszę poszperać inspirację, w sumie indyjska gigantyczna wiewiórka całkiem nieszpetna. L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi