itr Napisano 17 Lipca 2022 Napisano 17 Lipca 2022 No to teraz tylko po adaptacji mentalnomięśniowej jednak trzeba przełożyć flipa na flopa i wyostrzyć. Dopiero wtedy zasmakuje ta szarlotka! 😜 Cytuj
SimonMU Napisano 30 Lipca 2022 Napisano 30 Lipca 2022 W końcu po 2 latach czekania jest!!!:) nigdy więcej łańcucha w mieście ,pasek i piasta to jest to czego szukałem. Nie ma to jak wyprzedzać po Płaskim pseudorowerzystów ,co kupują ciężkie kloce na miasto ,które nic nie dają:) Ogólnie wrażenia super. Cichutko, szybko . Stoisz na światłach zmieniasz bieg , pod górę zmieniasz bieg nie ma zgrzytu, jakiś dziwnych przeskoków itp. Nawet jak mi dopłacą to nigdy więcej łancucha w mieście:) Jedyne co trzeba się przyzwyczaić do innej jazdy ,bo jednak siła ciężkości w tego typu rowerach jest zupełnie inna pozdrawiam:) Jakbym miał więcej kasy to bym poszedł w piniona i pasek gates, bo to na MTB też o wiele lepiej się sprawdza niż stary łancuch:) 1 Cytuj
100lar3k Napisano 30 Lipca 2022 Napisano 30 Lipca 2022 @SimonMU Bardzo fajny rower. Ale ten pas to raczej jest dla wózków inwalidzkich albo innych. Ja rower tak przewoziłem. 2 Cytuj
SimonMU Napisano 30 Lipca 2022 Napisano 30 Lipca 2022 @100lar3ktak tak ,ale spytalem Pani i powiedziala ,ze tak tez mozna:D 1 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 1 Sierpnia 2022 Napisano 1 Sierpnia 2022 Wspaniały pier...papier...bałagan 1 Cytuj
kazafaza Napisano 21 Sierpnia 2022 Napisano 21 Sierpnia 2022 Krampuśniak z nowymi tipsami i grzywką: 5 Cytuj
marcesco Napisano 24 Września 2022 Napisano 24 Września 2022 Do Ruuta wlatują nowe koła i laczki 45c 😎 3 Cytuj
Sansei6 Napisano 1 Października 2022 Napisano 1 Października 2022 Trochę się namęczyłem ale udało się "zapakować". na razie to był trening przed ewentualnym takim pakowaniem do auta i dojazdem gdzieś dalej by pojeździć 😉 2 Cytuj
Sobek82 Napisano 1 Października 2022 Napisano 1 Października 2022 Ale po co? Zdejmujesz przednie koło, wkładasz, wyciągasz, zakładasz. Cytuj
Sansei6 Napisano 1 Października 2022 Napisano 1 Października 2022 Po to by nie pobrudzić auta w środku 😉 Cytuj
kazafaza Napisano 1 Października 2022 Napisano 1 Października 2022 Ale ta skieta to takie cudo bardziej do utrzymania czystości w aucie/mieszkaniu... @Sansei6: wpadł dwie sekundy przede mną, brawo! 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 1 Października 2022 Napisano 1 Października 2022 Połóż plandekę, mniej pieprzenia z solą w oku. Cytuj
rambolbambol Napisano 1 Października 2022 Autor Napisano 1 Października 2022 Od tego się zaczyna: Na tym się kończy: 2 4 Cytuj
itr Napisano 2 Października 2022 Napisano 2 Października 2022 (edytowane) Edit Edytowane 2 Października 2022 przez itr Cytuj
rambolbambol Napisano 17 Października 2022 Autor Napisano 17 Października 2022 (edytowane) Druga zwrotka, bo zawsze chciałem zacząć od środka W Bydgoszczy jest plotka, że gravelem po schodkach. Jedno kolo na plusie, dwa to mnogość jest uciech A już radość totalną, jak w terenie nie spadną. Gravelem w plusie jeździsz to głowę otrzeźwisz Ronin plusa nie znali, z wrażenia pytali. Plus na kołach zostaje, póki noga podaje, Rower czaje, pała staje, rambolbambol tak zeznaje, YO. Edytowane 17 Października 2022 przez rambolbambol 4 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 17 Października 2022 Napisano 17 Października 2022 Joł joł skond łon się wziął. Byś pluszaka w świetle pokazoł. Ciekaw jest syćkich detali. Zarówno cali jak i samej stali. Nie próżnuj pszy twardych dyskach. Pokaż no Ronina z bardzo blisk ach. Pozdrow'er 2 Cytuj
rambolbambol Napisano 17 Października 2022 Autor Napisano 17 Października 2022 Spoko, spoko, fotkę w terenie pacnę, Tylko wlecą laczki lepsze - zacne. Te opony tutaj to paździerz straszliwy, Wadze skali zabrakło kolego miły. Fotki wrzucę w szacownym wątku stalowym, Żeby oko wam nacieszyć pomysłem nowym. Oj czuje, że koło na nowo poznane, Ruszy ze starą ramą w przygody nieznane. 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 17 Października 2022 Napisano 17 Października 2022 Nie wiem czy dostrzegłeś mojego kasztana, albo spowszedniały Ci moje pro eject'y. Świnia jeszcze w obecnej formie nieba nie widziała. Pozdrow'er 4 Cytuj
kazafaza Napisano 1 Listopada 2022 Napisano 1 Listopada 2022 Projekt numer pierdyliardpiętnaście: 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi