itr Napisano 17 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2022 No to teraz tylko po adaptacji mentalnomięśniowej jednak trzeba przełożyć flipa na flopa i wyostrzyć. Dopiero wtedy zasmakuje ta szarlotka! 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimonMU Napisano 30 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2022 W końcu po 2 latach czekania jest!!!:) nigdy więcej łańcucha w mieście ,pasek i piasta to jest to czego szukałem. Nie ma to jak wyprzedzać po Płaskim pseudorowerzystów ,co kupują ciężkie kloce na miasto ,które nic nie dają:) Ogólnie wrażenia super. Cichutko, szybko . Stoisz na światłach zmieniasz bieg , pod górę zmieniasz bieg nie ma zgrzytu, jakiś dziwnych przeskoków itp. Nawet jak mi dopłacą to nigdy więcej łancucha w mieście:) Jedyne co trzeba się przyzwyczaić do innej jazdy ,bo jednak siła ciężkości w tego typu rowerach jest zupełnie inna pozdrawiam:) Jakbym miał więcej kasy to bym poszedł w piniona i pasek gates, bo to na MTB też o wiele lepiej się sprawdza niż stary łancuch:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 30 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2022 @SimonMU Bardzo fajny rower. Ale ten pas to raczej jest dla wózków inwalidzkich albo innych. Ja rower tak przewoziłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimonMU Napisano 30 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2022 @100lar3ktak tak ,ale spytalem Pani i powiedziala ,ze tak tez mozna:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Drawno mnie tu nie było Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Wspaniały pier...papier...bałagan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2022 Krampuśniak z nowymi tipsami i grzywką: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Września 2022 Udostępnij Napisano 11 Września 2022 Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 24 Września 2022 Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Do Ruuta wlatują nowe koła i laczki 45c 😎 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 1 Października 2022 Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Trochę się namęczyłem ale udało się "zapakować". na razie to był trening przed ewentualnym takim pakowaniem do auta i dojazdem gdzieś dalej by pojeździć 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Października 2022 Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Ale po co? Zdejmujesz przednie koło, wkładasz, wyciągasz, zakładasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 1 Października 2022 Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Po to by nie pobrudzić auta w środku 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Października 2022 Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Ale ta skieta to takie cudo bardziej do utrzymania czystości w aucie/mieszkaniu... @Sansei6: wpadł dwie sekundy przede mną, brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Października 2022 Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Połóż plandekę, mniej pieprzenia z solą w oku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 1 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Od tego się zaczyna: Na tym się kończy: 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meitner99 Napisano 2 Października 2022 Udostępnij Napisano 2 Października 2022 Wisi zamiast jeździć. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 2 Października 2022 Udostępnij Napisano 2 Października 2022 (edytowane) Edit Edytowane 2 Października 2022 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 17 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2022 (edytowane) Druga zwrotka, bo zawsze chciałem zacząć od środka W Bydgoszczy jest plotka, że gravelem po schodkach. Jedno kolo na plusie, dwa to mnogość jest uciech A już radość totalną, jak w terenie nie spadną. Gravelem w plusie jeździsz to głowę otrzeźwisz Ronin plusa nie znali, z wrażenia pytali. Plus na kołach zostaje, póki noga podaje, Rower czaje, pała staje, rambolbambol tak zeznaje, YO. Edytowane 17 Października 2022 przez rambolbambol 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Joł joł skond łon się wziął. Byś pluszaka w świetle pokazoł. Ciekaw jest syćkich detali. Zarówno cali jak i samej stali. Nie próżnuj pszy twardych dyskach. Pokaż no Ronina z bardzo blisk ach. Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 17 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Spoko, spoko, fotkę w terenie pacnę, Tylko wlecą laczki lepsze - zacne. Te opony tutaj to paździerz straszliwy, Wadze skali zabrakło kolego miły. Fotki wrzucę w szacownym wątku stalowym, Żeby oko wam nacieszyć pomysłem nowym. Oj czuje, że koło na nowo poznane, Ruszy ze starą ramą w przygody nieznane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Nie wiem czy dostrzegłeś mojego kasztana, albo spowszedniały Ci moje pro eject'y. Świnia jeszcze w obecnej formie nieba nie widziała. Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 20 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2022 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Października 2022 Udostępnij Napisano 23 Października 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 Projekt numer pierdyliardpiętnaście: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi