Sobek82 Napisano 25 Maja 2021 Udostępnij Napisano 25 Maja 2021 Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 26 Maja 2021 Udostępnij Napisano 26 Maja 2021 PozdRomet raczej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Z jednej strony mnie irytuje. Ciężka, wielka krowa. Z drugiej strony, trudno o fajniejszy rower na komfortowe zwiedzanie okolicy i czasami trochę szaleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Kona Humu w 2D 🤡 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 30 Maja 2021 Udostępnij Napisano 30 Maja 2021 (edytowane) Starannie kadrowane spod pachy. Ps. Jestem oczarowany tymi oponami. Mój osobisty ideał szutrowej gumy za jedyne 35PLN. Edytowane 30 Maja 2021 przez homzal 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maja 2021 Udostępnij Napisano 30 Maja 2021 Wleciała nowa korba i opony. Zdjęcie tam, gdzie dużo ludzi uważa że jest miejsce Krossa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Maja 2021 Udostępnij Napisano 30 Maja 2021 Cytując kogoś z forum - chciałeś kupić rower a kupiłeś Krossa. A zdjęcie wspaniałe Śmietnika tu jeszcze nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Pozdrow'er 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 W dniu 30.05.2021 o 20:11, skom25 napisał: Zdjęcie tam, gdzie dużo ludzi uważa że jest miejsce Krossa Eetam, ten akurat Kross - paradny. Nieco wyższa główka ramy i bajka bajk na dłuższe trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 Pozdrow'er🐾 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Brudas Pozdrow'er 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2021 Tylko 50% wewnątrz, mam nadzieję że nie dostanę kablem od O.Z. 😉 TRIUMPH za 50zł i połówkę Żołądkowej Orientalnej: Alienburger 🤡 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2021 To już wiem po co kręciłeś się po parku. 🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2021 A ten sprzęt akurat nie z parku, choć blisko 😉 Już lepiej: ...a przez chwilę było tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 6 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2021 (edytowane) @kazafaza Gdyby nie fakt, że na drugiej fotografii masz gumy bez powietrza i kilka rowerów w czymś co można ewidentnie nazwać przestrzenią półzamkniętą typu wiata, to musiałbym się o jakiegoś bana upominającego postarać. Ekshibicjonizm rowerów na świeżym powietrzu jest tu karalny. A tak wogóle to piękny rower. Uwagę przykuwają stalowe ochraniacze na jajka wieszone dumnie za siodełkiem. Pamiętaj, że przed zamocowaniem, warto jajka najpierw ogolić, bo sierść wkręca się w sprężyny. Edytowane 6 Czerwca 2021 przez rambolbambol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Romek odradza się z popiołów, breezer się grifter'uje muje dzikie węże. 🤗 Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Zdro po rower cztery got owe inaczej będą er. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 13 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Dzieciaki znów zabawek z piaskownicy i piłek nie poukładały w garażu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Mimo nalepek, jest to jakiś Romet. Nie mam pojęcia co to za model, ale jest ultra lekki. Korba, przerzutka (Favorit) i hamuce są bardzo sprawne. Koła są na szytkach i 5 biegowym wolnobiegu. Ładnie się kręcą. Manetki (Campagnolo Vicenza) i stery (też Campagnolo) to w sumie rarytasik. Klamki do wywalenia. Macie pomysł, co można z tym zrobić? Ktoś z was potrzebuje czegoś z ww roweru zanim pójdzie w rozbiórkę na części? Edytowane 14 Czerwca 2021 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Przymiarką do nowego domku Hexa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Jeśli haki są poziome i wiatru jest wokół na gumę 35c to zrób sobie tracklocrossa, jak wiatru nie ma to ostrzynkę na dojazdy. Klamki jeśli są sprawne z chęcią wrzucę do tryumfa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Tracklocross ... w kolorze rdzy. Tylko z jednym hamulcem typu torpedo. Hmmm. Klameczki mają taki ruch boczny, że można by uznać że zmieniają tak biegi. Niemniej jednak hamują. W razie jakbym miał je przepić, to ci je zostawię. Ktoś może wie, co to za rama? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Ten Romet to może dziwny jest teraz widzę zdjęcia, to Jaguar/ Huragan z lepszym widelcem. Ślady po tabliczce na nity na główce ? Jeśli sztuca 26.4 to na Rejnoldsie, ururki niby mniejszlachetne, ale w Wichrze takie mam z Rejnoldsem. Mam używam świetna baza. Korba w razie czego chcę...” podrobione” Campagnolo... powinny wejść grubsze gumy, polecam zostawić z prostą kieronicą 640 i klamkami aliwio czy altus z literą A Na haku tylnego kola powinien być numer ramy. Mój to 22883 Edytowane 14 Czerwca 2021 przez itr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Na Huraganach bywały nit loga np takie : https://www.panrolnik.pl/towar/1726/zzr-romet-rower-emblemat-znaczek-logo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Breezer przyjął bez wahania griftery. Kona się u emtebowia singlowo. Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi