Sobek82 Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Chyba zgłoszę oficjalny wniosek żeby zmienić nazwę wątku na "Wszystkie rowery Sobek82" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Ić napisz do samego przewodniczącego partii. Towarzysz Sobek piewca dobrej przygody i przyjaciel dzieci, rozpasał się, niszczy światopogląd naszej partii, zakrzywia rzeczywistość, niszczy wszelakie dobro które przez wiele lat staraliśmy się my towarzysze jak i cały lud braci rowerowej. Wnoszę o przeniesienie towarzysza Sobka do łagrów, zablokowanie dostępu do wyrażenia poglądów, przedstawiania wizji, które godzą w dobre imię partii. Tak nam do po muż Org. Ku chwale rowerowej braci. Zamen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 @Sobek82 ja też już przestałem za tobą nadążać.....Ale to nie jest nic złego. Nikt nie jest w stanie. Mi tam się ów płodność Marcina podoba i kibicuję ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Długo żyć nie będę. Kiedyś był już podobny post, też chyba na wiosnę, miałem trochę więcej czasu. Z resztą te wątki około rowerowe są mało klikane, widać z resztą po ruchu. Zastanawiam się czy tylko ja na tym forum dziele się tym co robię, reszta nic nie robi, albo robi i gasi światło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Ale Ty się nie bocz, bo @MikeSkywalker nie miał nic złego na myśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 NieChceSię większości robić zdjęćówPublikować. ;-((( Mi też, ale czasem coś wkleję żeby Marcin nie był taki osamotniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 22 minuty temu, chudzinki napisał: Ale Ty się nie bocz, bo @MikeSkywalker nie miał nic złego na myśli . Otóż to Kiedyś wątek był (w sumie dalej jest) pełen zdjęć rowerów w nietypowej scenerii, w różnych, czasem zaskakujących miejscach. Same fotki ociekały ziarnem, nieostrością i brakiem profesjonalizmu. Kluczem były coraz to nowe wnętrza, takie nieodkryte. Kadry o których się nie śniło fotografom. Piwnice w których ciężko było się dopatrzyć rowerów pokrytych kurzem. A teraz? Ciągle płyty OSB i gips-karton! Ja nic do ciągłych modyfikacji rowerów i raportowania tego nie mam, ale jednak tęskno mi za wątkiem mniej sprzętowym a pełnym fotografii godnych orderów z cukini. Chwalić rowerami można się w jakimś prywatnym wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 (edytowane) I tak właśnie chyba zrobię, chociaż od czasów przyznawania orderów, ten wątek przymierał głodem gdyby nie stodołowe zdjęcia moich klunkerów. Tak czy siak miło że się temat ożywił. Mam kilka zapomnianych miejsc w których mógłbym zainstalować rower. Pozdrow'er Edytowane 23 Lutego 2021 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 (edytowane) Trzynaście cali stali w oddali Edytowane 23 Lutego 2021 przez rambolbambol 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Strych pierwsza klasa! Tylko sienników brakuje i baza zlotowa jak się patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 24 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Nie wiem czy już pokazywałem, ale jest piękny. Nie mogę się doczekać, kiedy moja pierworodna go dostanie. Wagowo wyszło (bez pedałów) punkt 10kg. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Pokazywałeś, mam rozkminy na temat dwóch ram pod 24'', rometa safari i andromedę, z jednej będzie coś na kształt gravela a drugiej coś w Twój deseń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Gra światła i koloru, przemyślana kompozycja, chylę czoła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Proszę bardzo, lubię dodawać zdjęcia na forum z jeszcze jednego powodu, zawsze gdy ktoś da kciuka, czytam to jako x i y dodali erekcję do twojej zawartości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Taa, mam erekcję mentalną jak paczam po Twych wypustach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Taka historyja. Pojechałem rowerem. Wróciłem samochodem. Musiałem wrócić po rower 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Taka historia, pociąłem drewna, otworzyłem piwo, postawiłem rower. Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Październik 2k15 Kto pamięta to zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Po zostawiony. Pozdrow'er 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berg Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Zlot konów? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Miał być na tyle brzydki żeby nikt nie ukradł spod sklepu. A jakimś cudem zaczyna on mnie się podobać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Smutny w ciepłej Kotłowni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi