Sobek82 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Poezja, bogato zdobiony, linki na przemian powywijan tenczą malowany, LGemBumT, koszyk na sześć tuzinów bideonów. Pozdrawiam z Polski, zaścianki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmapeto Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Tak mi wisi w pracy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 (edytowane) @ostry2407 ale,@tomala72 miałby używanie w tym temacie Edytowane 7 Stycznia 2021 przez Accent_Szaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Porzondki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Takie porzondki to rozumiem, a nie jakiś tam ład i skład . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoo Napisano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 @kazafaza jaka korba i blat tam siedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Zębatka TA Zephyr a korba jakaś genera typu Sakae, podobna do tej: Zobacz ofertę: KORBA mechanizm korbowy PROWHEEL 46 Z 1/8 torowa https://allegro.pl/oferta/korba-mechanizm-korbowy-prowheel-46-z-1-8-torowa-7760510562?utm_medium=app_share&utm_source=facebook 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Wymiana wolnobiegu była łatwiejsza niż zdjęcie kasety. Teraz stoi na oponkach do DH. Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Mój rowerowy mordor. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Fajnie. Masz trochę miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Teraz, revolta napisał: Fajnie. Masz trochę miejsca. Nie za dużo ale starczy, najważniejsze że nie jest tam teraz jak w lodówce idzie wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dostałem go od sąsiada za grosze..i tyle był wart. Z oryginału pozostała rama,tylne koło z kasetą, błotniki, przerzutki. Reszta była do wymiany. I tak powstał " bułecznik" na dojazdy do pracy. Spisuje się dzielnie i po pierwszym 1000 km się nie rozpadł więc nie jest źle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Pokaż z bliska tego kierownika, bo intrygujące to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ni to łabądź, ni bocian, toż to dostojny Pegasus rozpościera skrzydła do lotu, wspaniała koń strukcyja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Teraz, Sobek82 napisał: Ni to łabądź, ni bocian, toż to dostojny Pegasus rozpościera skrzydła do lotu, wspaniała koń strukcyja. Trochę przeinwestowałem bo nie miałem na podmianę jakichś używek ale jak już zacząłem grzebać to szkoda było odstawić w kąt.Ta śmieszna pianka pod dolną rurą ramy to druciarski sposób by wszelkie brudy które koło wali na linki od spodu nie blokowały ich w krótkim czasie, przy następnej wymianie dam pełne pancerze na całej długości choć oryginał takich nie posiadał. Skubańcem naprawdę wygodnie się do roboty jeździ więc jak z czasem padną przerzutki nie będzie problemem coś na podmiankę wstawić. Przy okazji wymiany widelca dostał koło z dynamem w osi bo oryginalnie dynamo było jak to w starych dobrych czasach z boku na oponie i to zdaje egzamin z oświetleniem lepiej niż pierwowzór. Edytowane 14 Stycznia 2021 przez Strek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ta Pegazina nadaje się nawet na gawela, i esa z tyłu ma, prosty wideł pod tarczę, baranek i wła la lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Teraz, Sobek82 napisał: Ta Pegazina nadaje się nawet na gawela, i esa z tyłu ma, prosty wideł pod tarczę, baranek i wła la lala. Z tyłu to jakiś stary sposób mocowania hamulców tarczowych o ile można coś takiego tam jeszcze wstawić? Oryginał tak jak ten po przebudowie ma v-brake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 tam jest zwykły IS do mocowania hamulców tarczowych Se mła z nudów będę się zabierał za budowę grawela na ramie pod koła 26'' z kołami 28'' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tak po głowie mi to chodziło ale to znaczy że rama była wypuszczona z opcją do bardziej wypasionego modelu, w tańszej wersji z v-brake. Z adapterem pod nowszy model hydraulików nie będzie dziś problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Żodyn problem, to je standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Tak sobie myślę nad składaniem i reanimacją starych rowerów i przypomina mi się to co ktoś kiedyś na jakimś forum rowerowym napisał że " wśród (hobbystów) spotkać można pasjonatów, zawodników jak i zwykłych sprzętowych gadżeciarzy-onanistów". To się odnosi i do nas bo czasem renowacja przekracza koszt zakupu nówki...cykloza to cykloza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Nie przesadzajmy z przekraczaniem ceny nówki, a teraz nówki 20% więcej chodzą Żeby nie zaśmiecać, of topić galeryji stworzyłem temat dla bierdnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 W końcu chwila czasu to wrzucam zdjęcia po ostatnich jazdach. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi